XBLOG logo @2x

American Horror Story: Asylum | Ειδική προβολή για συνδρομητές του ΟΤΕ TV

Για ακόμη μία φόρα, αποκλειστικά οι συνδρομητές του OTE TV έχουν το προνόμιο να απολαύσουν πρώτοι, σε ειδική προβολή, μία από τις δημοφιλέστερες σειρές της καλωδιακής τηλεόρασης στην Αμερική, το American Horror Story, που κάνει πρεμιέρα στον OTE TV, μέσα από το κανάλι FOX, στις 18 Νοεμβρίου.

Το American Horror Story: Asylum, που διακρίθηκε στα περσινά Βραβεία Emmy με 17 υποψηφιότητες, έρχεται στον OTE TV με νέα επεισόδια από το δεύτερο πολυαναμενόμενο κύκλο της σειράς και ένα τελείως διαφορετικό concept.

Όσοι είναι συνδρομητές OTE TV μπορούν να στείλουν SMS στο 54260 γράφοντας ΟΤΕ TV και να μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν μία από τις 50 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν πρώτοι το 1ο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, σε ειδική προβολή/εμπειρία, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην οδό Πειραιώς. Αμέσως μετά την προβολή θα ακολουθήσει event εμπνευσμένο από τη σειρά.

Στο δεύτερο κύκλο του American Horror Story: Asylum, η δράση μεταφέρεται σε ψυχιατρικό άσυλο στη νέα Αγγλία κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’60, με νέο concept, νέους χαρακτήρες και νέες τρομακτικές ιστορίες. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους παραμένουν η Τζέσικα Λανγκ (βραβείο Emmy, Golden Globe), ο Ντίλαν ΜακΝτέρμοτ, o ‘Ανταμ Λεβίν και ο Τζόζεφ Φαίνς. Η σειρά θα προβάλλεται στο κανάλι FOX από 18 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή, στις 23.20.

Ο OTE TV, επιβραβεύοντας την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των συνδρομητών του, θα συνεχίσει να προσφέρει μοναδικά προνόμια και αποκλειστικότητες, κάνοντας την ψυχαγωγία τους ακόμη συναρπαστικότερη.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.