XBLOG logo @2x

Τώρα μπορείτε να ακολουθήσετε την Apple στο Instagram

Η Apple έχει και επίσημα τον δικό της λογαριασμό στο Instagram (@apple). Η Αμερικάνικη εταιρία άνοιξε λογαριασμό στο Instagram για να αναδεικνύει τις καλύτερες φωτογραφίες που έχει τραβήξει ο κόσμος με το iPhone του, αλλά δεν είναι απίθανο αν αρχίσει να διαφημίσει τα τελευταία προϊόντα της αργότερα.

Άμα θέλετε η φωτογραφία σας να ανέβει στον επίσημο λογαριασμό της Apple στο Instagram, θα πρέπει απλά να την δημοσιεύσετε στο Instagram με το hashtag “#ShotoniPhone”.

Η Αpple έχει ήδη αρκετούς επιβεβαιωμένους λογαριασμούς στο Instagram, όπως για το Αpple Music, iTunes, Beats 1, iBooks, Carpool Karaoke και για τη σειρά Planet of the Apps (@planetoftheapps). Μέχρι σήμερα δεν είχε κάποιον λογαριασμό για το iPhone ή για τις κάμερες του iPhone, ένα κομμάτι που διαφημίζει πάρα πολύ στις διαφημιστικές πινακίδες σε μεγάλες πόλεις ανά τον κόσμο. Το Instagram, η βασική εφαρμογή για τον διαμοιρασμό φωτογραφιών για σχεδόν κάθε χρήστη smartphone, φαίνεται να είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσει η Apple να προωθήσει τις κάμερες των iPhone και στο Διαδίκτυο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.