Τώρα μπορείτε να ακολουθήσετε την Apple στο Instagram

Η Apple έχει και επίσημα τον δικό της λογαριασμό στο Instagram (@apple). Η Αμερικάνικη εταιρία άνοιξε λογαριασμό στο Instagram για να αναδεικνύει τις καλύτερες φωτογραφίες που έχει τραβήξει ο κόσμος με το iPhone του, αλλά δεν είναι απίθανο αν αρχίσει να διαφημίσει τα τελευταία προϊόντα της αργότερα.

Άμα θέλετε η φωτογραφία σας να ανέβει στον επίσημο λογαριασμό της Apple στο Instagram, θα πρέπει απλά να την δημοσιεύσετε στο Instagram με το hashtag “#ShotoniPhone”.

Η Αpple έχει ήδη αρκετούς επιβεβαιωμένους λογαριασμούς στο Instagram, όπως για το Αpple Music, iTunes, Beats 1, iBooks, Carpool Karaoke και για τη σειρά Planet of the Apps (@planetoftheapps). Μέχρι σήμερα δεν είχε κάποιον λογαριασμό για το iPhone ή για τις κάμερες του iPhone, ένα κομμάτι που διαφημίζει πάρα πολύ στις διαφημιστικές πινακίδες σε μεγάλες πόλεις ανά τον κόσμο. Το Instagram, η βασική εφαρμογή για τον διαμοιρασμό φωτογραφιών για σχεδόν κάθε χρήστη smartphone, φαίνεται να είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσει η Apple να προωθήσει τις κάμερες των iPhone και στο Διαδίκτυο.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.