XBLOG logo @2x

iPhone 8: X-ray εικόνα επιβεβαίωσε την ασυνήθιστη μπαταρία του & την ασύρματη φόρτιση

Οι διαρροές για το iPhone 8 τις τελευταίες ημέρες δεν έχουν σταματημό εξαιτίας του λογισμικού του HomePod που διέρρευσε κατά λάθος από την Apple. Σήμερα, έχουμε και πάλι μερικά σημαντικά νέα για το επετειακό μοντέλο της Apple, αλλά αυτή τη φορά δεν προέρχονται από το HomePod.

Η παραπάνω φωτογραφία διέρρευσε από τον διάσημο “leaker” Benjamin Geskin και είναι μια “ακτινογραφία” του εσωτερικού του iPhone 8. Αυτή η εικόνα επαληθεύει τη διπλή κάμερα με κάθετη διάταξη, την υποστήριξη για ασύρματη φόρτιση (είναι αυτό το μεγάλο μαύρο “τετράγωνο” στο κέντρο του κινητού) και την ασυνήθιστη μπαταρία σε σχήμα “L.“

Η Apple προτίμησε να κόψει στη μέση την μητρική πλακέτα του iPhone 8 και να τοποθετήσει το ένα κομμάτι της επάνω στο άλλο έτσι ώστε να σώσει χώρο μέσα στο iPhone. Δίπλα στη μητρική θα τοποθετηθεί η ασυνήθιστη μπαταρία του. Μάλιστα αυτή η ιδέα άρεσε τόσο πολύ στην Samsung που λέγεται ότι θα την αντιγράψει για το Galaxy S9.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι μερικοί Κινέζοι ισχυρίζονται πως το iPhone 8 θα κυκλοφορήσει σε ένα νέο χρώμα “Καραμέλας” ή “Κίτρινο Καφέ”, παρόμοιο με το Nokia 8 Copper Gold.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.