XBLOG logo @2x

Κλείσε δωρεάν ραντεβού με το γιατρό σου μέσα από το NowDoctor.gr

Εν μέσω οικονομικής κρίσης, το NowDoctor.gr αρχίζει μία καμπάνια ευαισθητοποίησης και συμβολικής, πλην όμως έμπρακτης βοήθειας προς τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας.

Ολοένα και περισσότεροι ιατροί – μέλη του NowDoctor.gr, προσφέρουν δωρεάν ιατρικές επισκέψεις σε ανέργους – έχοντες κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ.

Οι πολίτες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στο ατομικό προφίλ κάθε ιατρού, μπαίνοντας στο www.nowdoctor.gr.

Ταυτόχρονα, το NowDoctor επεκτείνεται και στη Θεσσαλονίκη δίνοντας τη δυνατότητα στους Θεσσαλονικείς να αναζητήσουν και να βρουν δωρεάν τον ιατρό τους μέσω διαδικτύου χωρίς καμία χρέωση!

Πώς λειτουργεί

  1. Μπείτε στο www.nowdoctor.gr και γραφτείτε δωρεάν μέσα σε 3 λεπτά
  2. Αναζητήστε ιατρό με βάση την ειδικότητα, την γεωγραφική περιοχή και το ασφαλιστικό ταμείο
  3. Κλείστε ραντεβού με τον ιατρό την ημέρα και την ώρα που προτιμάτε
  4. Το ραντεβού κλείστηκε! Περιμένετε την επιβεβαίωση στο email σας

Σχετικά με το NowDoctor.gr

Το NowDoctor.gr είναι η πρώτη ελληνική πλατφόρμα για δωρεάν αναζήτηση ιατρικών ραντεβού, μέσω διαδικτύου. Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2012 με σκοπό εν την κατά το δυνατόν ισότιμη και δωρεάν πρόσβαση των πολιτών σε υπηρεσίες υγείας. Στην πλατφόρμα ήδη συμμετέχουν 600 ιατροί από όλη την Ελλάδα, ενώ κατά μέσο όρο καθημερινά κλείνονται 4 δωρεάν ιατρικά ραντεβού.

Το site τιμήθηκε με το 5ο βραβείο στον παγκόσμιο διαγωνισμό του Διεθνούς Φόρουμ Νεότητας στον Μόντρεαλ του Καναδά που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Φόρουμ για τη Κοινωνία της Πληροφορίας, ως ένα από τα καλύτερα καινοτόμα επιχειρηματικά πλάνα που βασίζονται στο διαδίκτυο και την κινητή τηλεφωνία, με στόχο την προώθηση των αναπτυξιακών στόχων της χιλιετίας του ΟΗΕ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.