XBLOG logo @2x

Nokia X6 vs Sony Ericsson Vivaz: Ποιο bootάρει πιο γρήγορα;

Nokia X6 και Sony Ericsson Vivaz, εκ των κορυφαίων touch screen smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά και έχουν και πάνω-κάτω όμοια χαρακτηριστικά. Για να δούμε ποιο bootάρει πιο γρήγορα;

Μιας και τα έχω και τα δύο στα χέρια μου για δοκιμή, σκέφτηκα να κάνω ένα video με ταυτόχρονη εκκίνηση και στα δύο για να δούμε ποιο bootάρει πιο γρήγορα… Απενεργοποίησα το αίτημα για κωδικό PIN και στα δύο, πάτησα το power on και στα δύο την ίδια στιγμή και… η απάντηση βρίσκεται στο video που βρίσκεται παρακάτω.

Και τα δύο smartphones έχουν Symbian S60 5th Edition λειτουργικό, οθόνη αφής 3.2 ιντσών 640 x 360 pixels, ενώ διαφέρουν στον επεξεργαστή, 433,9 MHz του Nokia X6, 720 MHz του Sony Ericsson Vivaz. Να αναφέρω στο σημείο αυτό ότι το Vivaz που έχω είναι το marketing demo, το οποίο έχω στα χέρια μου αρκετό καιρό πριν κυκλοφορήσει, οπότε ενδέχεται να έχει κάποιες «διαφορές» από το μοντέλο που κυκλοφόρησε στην αγορά, απλά το αναφέρω γιατί ίσως να παίζει ρόλο στο αποτέλεσμα της σύγκρισης.

Δείτε το video, ενώ αμέσως μετά μπορείτε να δείτε τα post που έχουμε δημοσιεύσει στο xblog.gr για το Nokia X6 αλλά και για το Sony Ericsson Vivaz.


Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.