XBLOG logo @2x

COSMOTE, 20% έκπτωση στα Bluetooth

Η μεγάλη έξοδος εν όψει Πάσχα πλησιάζει, με πολύ κόσμο να παίρνει τα αυτοκίνητα και να εγκαταλείπει τα αστικά κέντρα για κάποιο χωριό ανά την Ελλάδα. Τι γίνεται όμως όταν οδηγείς και χτυπήσει το κινητό;

Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη ιδέα να πιάσεις το κινητό και να ξεκινήσεις να μιλάς, αποσπώντας την προσοχή σου από το δρόμο. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι για να γίνει ένα ατύχημα αρκούν σε πολλές περιπτώσεις μερικά δευτερόλεπτα, αφού από μία απροσεξία δεν αργεί να γίνει το κακό.

Αν λοιπόν μέχρι σήμερα αμελούσατε την αγορά ακουστικού bluetooth για… αύριο ή μεθαύριο, ήρθε η ώρα να μην δώσετε άλλη αναβολή στην αγορά ακουστικού για το κινητό σας.

Έτσι, όταν μιλάτε στο κινητό ενώ οδηγείτε κανένα χέρι σας δεν θα είναι απασχολημένο.

Οι τιμές των bluetooth ακουστικών έχουν πέσει αρκετά και μπορείτε να βρείτε αρκετά ακουστικά ακόμα και με 20-30 ευρώ, ενώ υπάρχουν και αρκετά ακριβότερα με 60 ή και 70 ευρώ, με περισσότερες δυνατότητες και λειτουργίες για αυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω.

Μία πολύ καλή προσφορά έχει η COSMOTE αυτές τις μέρες, προσφέροντας όλα τα ακουστικά bluetooth 20% φθηνότερα από την κανονική τους τιμή. Οπότε βρείτε το ακουστικό που σας αρέσει και… χτυπήστε το!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.