XBLOG logo @2x

Nokia Lumia 800, Διατίθεται και από τα καταστήματα Γερμανός

Το πρώτο Nokia Smartphone με λειτουργικό Windows Phone 7.5, το Nokia Lumia 800, ήρθε στο Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός για να κάνει την καθημερινότητα των καταναλωτών συναρπαστική.

Με εντυπωσιακό σχεδιασμό και μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά, το Nokia Lumia 800 συγκεντρώνει όλες τις ενημερώσεις στην αρχική οθόνη για άμεση πρόσβαση και πληροφόρηση, προσφέρει γρήγορη πλοήγηση στο Internet χάρη στο νέο εξελιγμένο Internet Explorer 9 Mobile, αλλά και πρόσβαση σε χιλιάδες εφαρμογές από το Marketplace της Microsoft.

Επιπλέον, διαθέτει κάμερα 8 Megapixel για φωτογραφίες και βίντεο HD 720p υψηλής ποιότητας, ενώ έχει προ-εγκατεστημένους χάρτες για πλοήγηση.

Με κάθε αγορά Nokia Lumia 800 στα καταστήματα Γερμανός από τις 27 Ιανουαρίου έως τις 31 Μαρτίου, οι καταναλωτές κερδίζουν στη στιγμή απίθανα δώρα όπως 15 ταξίδια 2 ατόμων σε Ρώμη, Λονδίνο, Παρίσι, Βαρκελώνη, Μιλάνο με 2 διανυκτερεύσεις και όλα τα έξοδα πληρωμένα, 10 φωτογραφικές μηχανές Olympus FE-47 και χιλιάδες άλλα δώρα.

Το Nokia Lumia 800 διατίθεται στην τιμή των 539,90 ευρώ, ενώ μπορεί κανείς να το αποκτήσει φθηνότερα αν το επιλέξει με σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου Cosmote Απεριόριστα.

 

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.