XBLOG logo @2x

Ναταλία Γερμανού παρέα με το Samsung Galaxy Note [τίγκα στο Photoshop!]

Προχθές έλαβα ένα δελτίο τύπου σχετικά με την “προτίμηση” που δείχνουν στο Samsung Galaxy Noteγνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου“.

Το δημοσιεύω μόνο και μόνο για να συγχαρώ δημόσια τον γραφίστα που επεξεργάστηκε τις φωτογραφίες στο Photoshop, έκανε άψογη δουλειά, το πρόσωπο της Γερμανού είναι πιο λαμπερό και από την οθόνη του Samsung Galaxy Note!

«Μετά από δύο μήνες κυκλοφορίας του Samsung Galaxy Note στην Ελλάδα, τη μεγάλη του απήχηση έρχονται να επιβεβαιώσουν δύο αγαπημένα πρόσωπα της Ελληνικής τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, η Ναταλία Γερμανού και ο Βασίλης Δρυμούσης. Η νέα φορητή συσκευή τρύπωσε για λίγο στο πλατό της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» και απαθανάτισε στιγμές από τα παρασκήνια και τους δύο παρουσιαστές επί το έργον.

Η δημοφιλής δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός και στιχουργός Ναταλία Γερμανού, μαζί με τον παρουσιαστή και συνεργάτη της Βασίλη Δρυμούση, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις απεριόριστες δυνατότητες και τις προηγμένες λειτουργίες του Galaxy Note. Εξερεύνησαν την «ευφυή» συσκευή μέσα από την ανεπανάληπτη HD Super AMOLED οθόνη 5,3 ιντσών, τη μεγαλύτερη οθόνη υψηλής ευκρίνειας σε συσκευή τύπου smartphone, προσφέροντάς τους μία ασυναγώνιστη εμπειρία θέασης. Ο συνδυασμός μιας λεπτής συσκευής, πάχους μόλις 9,65 χιλιοστών, που χωράει άνετα στην κάθε τσέπη, και των έξυπνων εργαλείων της, όπως του  S Planner, ενός εύχρηστου επαγγελματικού βοηθού μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα το πρόγραμμά του, την καθιστούν την ιδανική επιλογή για επαγγελματίες με υψηλές απαιτήσεις επικοινωνίας, φορητότητας, συνδεσιμότητας και οργάνωσης.

«Μου ταιριάζει μία φινετσάτη και εκλεπτυσμένη συσκευή που να μπορεί να με συντροφεύει στο πολυάσχολο πρόγραμμά μου, ακόμα και αν βρίσκομαι καθοδόν από συνάντηση σε συνάντηση, ή από το studio στα πλατό. Το Samsung Galaxy Note με καλύπτει απόλυτα στην καθημερινότητά μου, καθώς μου προσφέρει μία ανεπανάληπτη αίσθηση κατά τη χρήση του, που το καθιστά αναντικατάστατο», δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού και ο Βασίλης Δρυμούσης συνυπάρχουν τηλεοπτικά στην πρωινή, ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου, «Μες στην καλή χαρά» του Alpha, καθώς επίσης και ραδιοφωνικά στην εκπομπή “Sfera Gossip” κάθε Τετάρτη 18.00-20.00, μέσα από τη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού Sfera FM 102.2, ενώ  η Ναταλία Γερμανού κρατά συντροφιά στους πιστούς ακροατές της μέσα από την ίδια συχνότητα και ώρα, καθημερινά».    

Προτού ανεβάσω τις φωτογραφίες εδώ στο xblog.gr, τις πόσταρα στο Facebook Page του blog, δείτε μερικά από τα σχόλια των fans:

  • Αυτός που έκανε το Photoshop μετά αυτοκτόνησε από υπερκόπωση!
  • Μα τι κακοήθειες, απλά το Samsung έκανε αντανάκλαση το φως από το φλας και θάμπωσε τον φακό!
  • Μήπως είναι διαφήμιση για το Photoshop CS 5;
  • Δεν είναι ρετούς, είναι 30 χρόνια πριν η φωτογραφία… Το μοναδικό Photoshop είναι για να βάλουν το Note στο χέρι της!
  • Ο Χριστός και η Παναγία θα σπάσει η πορσελάνη!

Δείτε τις φωτογραφίες και τα σχόλια… δικά σας!

Ναταλία Γερμανού τίγκα στο Photoshop

Ναταλία Γερμανού, Βασίλης Δρυμούσης με Samsung Galaxy Note

Ναταλία Γερμανού, Βασίλης Δρυμούσης με Samsung Galaxy Note

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.