XBLOG logo @2x

Nokia Lumia 510: Προσιτό Lumia smartphone

Η Nokia ανακοίνωσε το Nokia Lumia 510, ένα έξυπνο και μοντέρνο smartphone της κατηγορίας entry-level.

Το Nokia Lumia 510 διαθέτει μία φωτεινή οθόνη 4 ιντσών και φέρνει τα μοναδικά οφέλη των συσκευών Lumia και του λειτουργικού Windows Phone σε ακόμα πιο προσιτή τιμή.

Έπειτα από την επιτυχημένη πορεία του Nokia Lumia 610, η τελευταία προσθήκη στη σειρά Nokia Lumia θα είναι διαθέσιμη σε πέντε ζωηρά χρώματα για πιο διασκεδαστική και προσωποποιημένη χρήση των Windows Phones.

Το Windows Phone διαφέρει από τις άλλες πλατφόρμες, χάρη στα Live Tiles, με τα οποία οι χρήστες μπορούν να δουν ευκολότερα τα εισερχόμενα μηνύματά τους και τις ενημερώσεις, το People Hub, το οποίο συγκεντρώνει σε μία τοποθεσία επαφές και ενημερώσεις από όλα τα κοινωνικά δίκτυα, και πρόσβαση στο Microsoft Office και τον Internet Explorer 9 μέσω κινητού.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά των Lumia κάνουν το Nokia Lumia 510 να διαφέρει από τις άλλες entry-level συσκευές με Windows Phone.

Επιπλέον, η κάμερα 5 megapixels και το autofocus, σε συνδυασμό με την εφαρμογή Camera Extras προσφέρει αποκλειστική λειτουργία του ψηφιακού φακού.

Τέλος, το Nokia Maps, το Nokia Drive και το Nokia Transport φέρνουν την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία τοποθεσίας και πλοήγησης.

Το Nokia Lumia 510 θα είναι διαθέσιμο σε κόκκινο, κίτρινο, λευκό και μαύρο, ενώ η διάθεσή του θα ξεκινήσει το Νοέμβριο του 2012 με την Ινδία και την Κίνα, και στη συνέχεια θα επεκταθεί στις χώρες Ασίας – Ειρηνικού και τη Νότια Αμερική.

Στην Ευρώπη και κατ΄επέκταση στην Ελλάδα παραμένει άγνωστο το πότε θα διατεθεί.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.