XBLOG logo @2x

iPhone 5 | Διέρρευσαν οι τιμές πώλησης στην Ελλάδα;

Το iPhone 5 ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι μετά τα μέσα Νοεμβρίου και πριν τα Χριστούγεννα θα ξεκινήσει η διάθεσή του και στα ελληνικά καταστήματα, ενώ παραμένει άγνωστο φυσικά πόσα κομμάτια θα έρθουν αρχικά στη χώρα μας.

Αν και όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτά τα προϊόντα της Apple, όσα κομμάτια iPhone 5 και να έρθουν την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της συσκευής στην Ελλάδα αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα μέσα σε 2-3 ώρες το πολύ!

Ένα θέμα που “καίει” όσους έχουν αποφασίσει να αγοράσουν το iPhone 5 αλλά και όσους το σκέφτονται ακόμα και δεν έχουν καταλήξει σε απόφαση είναι η τιμή στην οποία θα διατεθεί το iPhone 5 στη χώρα μας!

Η Apple είχε πει στην επίσημη παρουσίαση του iPhone 5 ότι το smartphone θα διατεθεί στην ίδια τιμή με αυτή του iPhone 4S. Μόνο που αυτό ισχύει απ΄ότι φαίνεται μόνο για την Αμερική, αφού στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στις χώρες που έχει ξεκινήσει ήδη η διάθεση του κινητού, η τιμή του είναι λιγάκι τσιμπημένη σε σχέση με την τιμή του iPhone 4S όταν αυτό είχε βγει στην αγορά.

Οπότε και στην Ελλάδα αναμένεται το iPhone 5 να πωλείται περίπου 50+ ευρώ πιο ακριβά σε σχέση με το iPhone 4S…

Χθες στο Multirama.gr ανέβηκε κάποια στιγμή μία σελίδα με το iPhone 5 σε όλες τις εκδόσεις του και με τιμή δίπλα και φυσικά την επισήμανση “κατόπιν παραγγελίας ενημέρωση διαθεσιμότητας εντός 5 εργάσιμων ημερών”.

Τα παιδιά στο neolaia.gr “τσίμπησαν” τη σελίδα και όπως είναι λογικό την ανέβασαν κατευθείαν.

Οι τιμές που ανέβηκαν ήταν οι εξής:

  • iPhone 5 16GB – Μαύρο ή Λευκό – Τιμή internet: 739 ευρώ
  • iPhone 5 32GB – Μαύρο ή Λευκό – Τιμή internet: 859 ευρώ
  • iPhone 5 64GB – Μαύρο ή Λευκό – Τιμή internet: 978,99 ευρώ

Μετά από μερικές ώρες όμως η σελίδα κατέβηκε από το site των Multirama και η εταιρία σε επικοινωνία που είχε με το neolaia.gr ενημέρωσε ότι οι τιμές ανέβηκαν κατά λάθος και δεν είναι οι συγκεκριμένες και ότι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου θα προστεθεί το iPhone 5 στον κατάλογο του multirama.gr με τις σωστές τιμές.

Άντε να δούμε ποια θα είναι τελικά η τιμή πώλησης του iPhone 5 στην Ελλάδα

[image via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.