XBLOG logo @2x

Huawei Ascend G300: Προσιτό και αξιόπιστο smartphone

Η οικονομική κρίση γενικά αλλά και οι μειώσεις μισθών και οι αυξήσεις στους φόρους ειδικά έχουν κάνει πολύ κόσμο να σκέφτεται πολύ περισσότερο πλέον που θα δώσει τα ευρώ του κάτι που είναι και πολύ λογικό. Όλο και περισσότεροι επικοινωνούν με το XBLOG.gr ζητώντας περισσότερα posts με προσιτές προτάσεις σε κινητά και gadget γενικότερα.

Από εδώ και στο εξής θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τα posts με τέτοιες οικονομικές συσκευές, κοιτώντας όχι απλά να είναι ένα κινητό ή ένα gadget φθηνό, αλλά να είναι φθηνό και αξιόλογο ταυτόχρονα!

Και όταν λέμε φθηνό – προσιτό, θέτουμε ως “ταβάνι” τα 200 ευρώ.

Ξεκινάμε λοιπόν με το Huawei Ascend G300, το προσιτό smartphone της Huawei, που συνδυάζει καλή τιμή και ιδιαίτερα αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά σε μία συσκευή που διακρίνεται για την κατασκευή της.

Το συγκεκριμένο smartphone δε θυμίζει τα προηγούμενα κινητά της Huawei, πρόκειται για μία πολύ καλή κατασκευή που το καταλαβαίνεις μόλις πιάσεις πρώτη φορά το κινητό στα χέρια σου.

Το smartphone της Huawei τρέχει λειτουργικό Android 4.0 ICS, διαθέτει μονοπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm MSM7227A χρονισμένο στο 1GHz, έχει μνήμη RAM 512 MB και ενσωματωμένη μνήμη 4GB επεκτάσιμη με κάρτες microSD έως 32GB.

Διαθέτει οθόνη 4 ιντσών LCD IPS με ανάλυση 800 x 480 και Gorilla Glass παρακαλώ για να αντέχει στις “επαφές” με κλειδιά, κέρματα και άλλα τέτοια αντικείμενα, η κάμερα του κινητού είναι 5 Megapixel με LED φλας και δυνατότητα εγγραφής βίντεο HD 720p, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν 3G/HSPA, Wi-Fi, GPS, Bluetooth και ραδιόφωνο FM.

Η μπαταρία των 1500 mHh που δίνει ενέργεια στο κινητό θα σας βγάλει μια χαρά και θα είστε “άρχοντες” με το συγκεκριμένο smartphone!

Θα βρείτε το Huawei Ascend G300 στα καταστήματα με την τιμή του να μην ξεπερνάει τα 199,90 ευρώ (στο skroutz το βρήκαμε από 191 ευρώ μέχρι 199,90)!

Δείτε τις hands on φωτογραφίες!

Huawei Ascend G300

Huawei Ascend G300

Huawei Ascend G300

Huawei Ascend G300

Huawei Ascend G300

Huawei Ascend G300

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.