XBLOG logo @2x

Παίξε με το Nintendo 3DS στα καταστήματα Πλαίσιο

Πρόσφατα είχα την ευκαιρία να δω και να παίξω από τους πρώτους στην Ελλάδα με το νέο Nintendo 3DS, φορητή παιχνιδομηχανή που υποστηρίζει 3D games, σε ένα event που έγινε στο Public Συντάγματος. Αν θέλεις να του ρίξεις κι εσύ μια ματιά μπορείς να το δεις στο Πλαίσιο προτού κυκλοφορήσει στην αγορά.

Στην Ευρώπη η διάθεση του Nintendo 3DS ξεκινάει την Παρασκευή 25 Μαρτίου, όμως επειδή η 25η Μαρτίου στη χώρα μας είναι αργία και τα καταστήματα είναι κλειστά, η διάθεση του 3DS εδώ θα ξεκινήσει το Σάββατο 26 Μαρτίου, μέρα που θα ξεκινήσει και η διάθεση του iPad 2!

Αν ψάχνεσαι όμως για 3D φορητή παιχνιδομηχανή και σκέφτεσαι να χτυπήσεις ένα Nintendo 3DS, μπορείς να επισκεφθείς κάποιο κατάστημα Πλαίσιο και να παίξεις με το 3DS.

Από τις 14 Μαρτίου υπάρχουν Nintendo 3DS για επίδειξη στα εξής καταστήματα Πλαίσιο: The Mall Athens, Κηφισιά, Άλιμος, Μεταμόρφωση, Περιστέρι, Ταύρος, Σύνταγμα, Θεσσαλονίκη Ευκαρπία, Θεσσαλονίκη Καλαμαριά, Λάρισα, Πάτρα, Κρήτη.

Επίσης μπορείς να δεις το Nintendo 3DS σε hands on video εδώ στο xblog.gr!

Ακολουθεί και το σχετικό δελτίο τύπου από το Πλαίσιο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS A.E.B.E.

Το πολυαναμενόμενο Nintendo 3DS στο Πλαίσιο!

Το Πλαίσιο παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο Nintendo 3DS, την επανάσταση στις φορητές παιχνιδομηχανές, με αληθινά 3D γραφικά χωρίς γυαλιά.

Από τις 14 Μαρτίου, το κοινό μπορεί να επισκεφθεί ένα από τα επιλεγμένα καταστήματα Πλαίσιο για να δει από κοντά και να παίξει με το νέο 3DS λίγες μέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του (μόνο για επίδειξη).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματα και τη δυνατότητα προπαραγγελίας επισκεφθείτε το www.plaisio.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.