XBLOG logo @2x

Πρώτη επαφή με το Nintendo 3DS (hands on video)

Μία νέα διάσταση στην ψυχαγωγία φέρνει το νέο Nintendo 3DS που προσφέρει 3D εικόνα χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να φορέσει ειδικά γυαλιά, αφού η πάνω οθόνη επιτρέπει τρισδιάστατη απεικόνιση όπου οι χαρακτήρες και τα αντικείμενα έχουν πραγματικό βάθος! Αυτές τις μέρες έπαιξα με το Nintendo 3DS και σας το παρουσιάζω στο σχετικό hands on video!

Το νέο Nintendo 3DS θα κυκλοφορήσει επίσημα στην Ευρώπη στις 25 Μαρτίου, ωστόσο οι κάτοικοι Ελλάδας θα μπορέσουν να το αποκτήσουν στις 26 Μαρτίου, αφού την 25η Μαρτίου τα καταστήματα είναι κλειστά λόγω αργίας.

Το κατάστημα Public Συντάγματος σε συνεργασία με την Νintendo διοργάνωσαν την πρώτη αποκλειστική παρουσίαση της κονσόλας Nintendo 3DS. Βρέθηκα στο Public λοιπόν και έπαιξα για λίγο με την κονσόλα. Η κονσόλα απλά τα σπάει, η 3D απεικόνιση κάποιων games που έπαιξα είναι εντυπωσιακή, ενώ υπάρχει δυνατότητα να ρυθμίσει ο χρήστης πόσο έντονο 3D θέλει στο κάθε game που παίζει.

Το Nintendo 3DS παρέχει ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης (motion sensor) και γυροσκόπιο (gyro sensor) και έτσι μπορεί να αντιδρά στην κίνηση και την κλίση του συστήματος. Ακόμη, διαθέτει εργαλεία που επιτρέπουν την επικοινωνία μεταξύ διαφορετικών Nintendo 3DS, προσφέροντας στους gamers ατέλειωτες ώρες ψυχαγωγίας.

Επίσης, για εσάς που δεν θέλετε να αποχωριστείτε τις 2D κασέτες που έχετε με άλλα παιχνίδια, στο Nintendo 3DS μπορείτε να παίξετε και παιχνίδια με κανονικά 2D γραφικά.

Το Nintendo 3DS θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα (μπλε και μαύρο), ενώ ήδη τα καταστήματα Πλαίσιο και Multirama δίνουν την δυνατότητα προ-παραγγελίας στους χρήστες. Η τιμή του είναι στα 269 ευρώ, ωστόσο όσοι περιμένουν να το αποκτήσουν 2-3 μήνες μετά την κυκλοφορία του αναμένεται να πέσει λίγο η τιμή του.

Nintendo 3DS

Nintendo 3DS

Nintendo 3DS

Nintendo 3DS

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.