XBLOG logo @2x

Νίκος Χατζηνικολάου: Επιστρέφει με τηλεοπτική εκπομπή στο Enikos.gr

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μπορεί να βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό εκτός τηλεόρασης, έχει κρατήσει όμως ένα μεγάλο μέρος του κοινού μαζί του και αυτό φαίνεται από τις υψηλές κυκλοφορίες της Real News, την κορυφή στους πίνακες ακροαματικότητας που έχει πιάσει τελευταία ο Real Fm, αλλά και την μεγάλη επισκεψιμότητα που χτύπησε το site του Enikos.gr, το οποίο αν δεν κάνω λάθος λειτουργεί γύρω στους δύο μήνες περίπου.

Απόψε το βράδυ στις 9:00 ο γνωστός δημοσιογράφος θα παρουσιάσει μία νέα τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο “στον Ενικό”, που θα μεταδοθεί από το site του www.enikos.gr και απόψε θα έχει θέμα “το πολιτικό ψέμα”!

Το Google Analytics αναμένεται απόψε να χτυπήσει κόκκινο στο site του Νίκου Χατζηνικολάου και προσωπικά περιμένω να δω αν η εκπομπή θα έχει κάτι το διαφορετικό, αφού θέλω να πιστεύω ότι το μόνο διαφορετικό στοιχείο από μια εκπομπή που μεταδίδεται στην τηλεόραση δεν θα είναι μόνο το ότι η συγκεκριμένη εκπομπή θα μεταδοθεί μέσω ίντερνετ.

Τι εννοώ;

Δεν θέλω να δω ας πούμε ένα σκηνικό που θα θυμίζει τις πολιτικές εκπομπές που έχουμε δει πχ στο Mega, το Alter κλπ.

Δεν θέλω να δω τους δέκα καλεσμένους και τον παρουσιαστή κοστουμαρισμένους και να διακόπτεται ο οποίος διάλογος για να προβληθούν διαφημίσεις.

Θέλω να δω κάτι φρέσκο, να υπάρχει “αέρας ανανέωσης” επί της ουσίας όμως.

Λίγες ώρες έμειναν, εδώ θα είμαστε εκτός απροόπτου να δούμε την εκπομπή και να μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας μετά.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν η εκπομπή θα ανέβει μετά στο enikos.gr ώστε να τη δει κάποιος “on demand”, σε περίπτωση που δεν μπορέσει να την παρακολουθήσει live.

Επίσης, την εκπομπή θα μπορέσει να παρακολουθήσει όποιος θέλει όχι μόνο μέσα από τον υπολογιστή του, αλλά και από το iPhone ή το iPad του, καθώς και από Playstation 3 ή από τηλεόραση που έχει δυνατότητα σύνδεσης στο ίντερνετ, καθώς και από τηλεόραση που μπορεί να συνδεθεί με υπολογιστή.

Προτού κλείσω αυτό το post, παραθέτω τα ονόματα των καλεσμένων της αποψινής εκπομπής: Άννα Νταλάρα, Χρύσανθος Λαζαρίδης, Τέρενς Κουίκ, Γιώργος Τράγκας, Γιώργος Δελαστίκ, Αντώνης Δελλατόλας, Κάτια Μακρή, Διονύσης Τσακνής, Θεόδωρος Κατσανέβας, Νίκος Κοτζιάς.

Περισσότερα για την αποψινή πρώτη τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου μπορείτε να δείτε εδώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.