XBLOG logo @2x

Δείτε την πρώτη εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο Enikos.gr

Η πρώτη τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο ίντερνετ μεταδόθηκε το βράδυ της Κυριακής 1 Απριλίου μέσα από το site του www.enikos.gr.

Η εκπομπή είχε θέμα το πολιτικό ψέμα και για όσους δεν μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν live, μπορούν να το κάνουν μέσα από το βίντεο που έχει ανέβει στο YouTube.

Όπως έγραφα και χθες εδώ στο xblog.gr, περίμενα να δω αν σε αυτή την εκπομπή θα βλέπαμε κάτι το διαφορετικό, κάτι το φρέσκο, που να ξεφεύγει από τις εκπομπές πολιτικού περιεχομένου όπως τις γνωρίζαμε μέχρι σήμερα από την τηλεόραση.

Επειδή δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω live την εκπομπή, είδα περίπου το πρώτο μισάωρο της εκπομπής από το βίντεο που ανέβηκε μετά το τέλος της στο ίντερνετ.

Εύστοχα ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε ότι το διαφορετικό στο ίντερνετ είναι ότι υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία, σωστό.

Προσωπικά θα ήθελα να δω περισσότερα φρέσκα πρόσωπα, για παράδειγμα από τον Τράγκα, τη Μακρή και τη Νταλάρα τι το διαφορετικό μπορεί να ακούσει κανείς;

Κατά τα άλλα η εκπομπή είχε την εξής πρωτοτυπία: Μεταδόθηκε όχι από κάποιο τηλεοπτικό στούντιο, αλλά από το εμπορικό κέντρο Golden Hall.

Ακόμα δεν είναι γνωστό αν ο γνωστός δημοσιογράφος σκοπεύει να κάνει τέτοιες εκπομπές κάθε εβδομάδα ή κάθε 15 μέρες για παράδειγμα, εκτιμώ ωστόσο ότι θα επαναλάβει το εγχείρημα, παρά το μεγάλο κόστος, το οποίο καλύφθηκε με τις χορηγίες των Golden Hall, Eurobank και Sony.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.