XBLOG logo @2x

Netbook Samsung NC10: Με οθόνη 10.2″ και 6 Cell μπαταρία

Παρόλο που στο εξωτερικό κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό, στην Ελλάδα δεν το έχω δει σε κάποιο κατάστημα. Μόνο σε κάποια e-shop έχει κάνει την εμφάνισή του το Samsung NC10.

Ωστόσο πρόκειται για ένα εξαιρετικό και πολύ όμορφο netbook από την Samsung που συνδυάζει οθόνη 10,2″ και 6 Cell μπαταρία.

Περιηγηθείτε στο internet, στείλτε άμεσα μηνύματα, κάντε τα ψώνια σας online. Με βάρος μόλις 1,33 κιλά και πανίσχυρη μπαταρία 6 κελιών, το Samsung NC10 έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει την ελευθερία να κάνετε όλα αυτά και ακόμα περισσότερα όπου και αν βρίσκεστε.

Εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Atom 1.6 GHz και μνήμη RAM 1 GΒ, σας επιτρέπει να κάνετε ότι επιθυμείτε. Η μεγάλη οθόνη LCD 10,2″ (νομίζω η μεγαλύτερη που έχουμε δει σε netbook)  με ανάλυση 1024 x 600 προσφέρει πολύ ζωντανές εικόνες με εκπληκτικά χρώματα.

Σε κάποια review που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο διάβασα πως η μπαταρία του μπορεί να κρατήσει ζωντανό το NC10 για περισσότερες από 6 ώρες!

Πιστεύω πως το Samsung NC10 είναι μια αρκετά τίμια λύση αν αναζητάτε ένα netbook που να σας συντροφεύει στις εξωτερικές σας δουλειές. Το μόνο αρνητικό είναι πως μέχρι στιγμής δεν θα το βρείτε σε κάποιο κατάστημα, αλλά θα πρέπει να το παραγγείλετε μέσω διαδικτύου.

Εμείς, το βρήκαμε στο pda4u.gr στην τιμή των 395 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.