XBLOG logo @2x

Βάση για Laptop: Turbo-X Notebook Cooler

Εδώ και μερικούς μήνες το laptop ASUS F3SA που έχω είναι ο βασικός μου υπολογιστής στο σπίτι. Σε αυτόν σερφάρω στο internet, κάνω blogging, επεξεργάζομαι τις φωτογραφίες μου, μοντάρω βιντεάκια και διάφορα άλλα… Το “θηρίο” μου μένει ανοιχτό για περισσότερες από 12 ώρες σχεδόν κάθε μέρα.

Έτσι πρόσφατα σκέφτηκα να του πάρω μία βάση με ανεμιστηράκια, για να δροσίζεται, χωρίς να έχω παρατηρήσει ότι υπερθερμαίνεται κλπ.

Πήγα στο Πλαίσιο του The Mall και έριξα μια ματιά σε μερικές. Όλες όσες είδα είχαν ανεμιστηράκια, απλά εγώ ήθελα μία που να μην “σηκώνει” το laptop αρκετά πιο ψηλά απ΄την επιφάνεια του γραφείου μου.

Κατέληξα σε αυτήν που βλέπετε και στη φωτογραφία παραπάνω, Turbo-X Notebook Cooler Black. Δίνει μία ελάχιστη κλίση στο laptop, με την οθόνη να είναι λίγο πιο σηκωμένη και το πληκτρολόγιο σχετικά χαμηλά. Είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και για να πάρουν μπρος τα ανεμιστηράκια αρκεί μία ελεύθερη θύρα USB και ένα πάτημα στο power “On” που έχει δεξιά.

Όσον αφορά τον θόρυβο που κάνουν τα ανεμιστηράκια, οκ σχετικά αθόρυβα είναι, αν και σε ώρα που επικρατεί απόλυτη ησυχία στο γραφείο – δωμάτιό σας ακούγονται ελαφρώς! Τέλος, να αναφέρω ότι η βάση μου κόστισε 29 ευρώ.

Παραθέτω τα χαρακτηριστικά της:

  • Μοντέλο: Notebook Cooler (Black) 15 inches+
  • Ταχύτητα Ανεμιστήρα (RPM): 1800 rpm
  • Επίπεδο Θορύβου: 18.0 ~ 27.5 dB
  • Διαστάσεις: 300 x 300 x 45 mm
  • Βάρος: 950,0 gr

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.