XBLOG logo @2x

Cinema | Νέες ταινίες: Το Κορίτσι με το Τατουάζ, Η Σιδηρά Κυρία, Ο Νεαρός Κύριος Γκαίτε

Με τον καιρό να αγριεύει αυτή την εβδομάδα, τι καλύτερο από τη ζεστασιά της σκοτεινής αίθουσες με τρεις νέες, πολύ καλές ταινίες.

Απολαύστε τις!

Το Κορίτσι με το Τατουάζ

Γοητευμένος από την ταινία του Niels Arden Oplev, ο οποίος στηρίχθηκε στην πετυχημένη εκδοτική επιτυχία του Stieg Larsson, ο David Fincher ξαναγυρίζει το «Κορίτσι με το Τατουάζ».

Στο cast αυτή η φορά ο Daniel Craig, ο οποίος υποδύεται το δημοσιογράφο που διερευνά μια ξεχασμένη υπόθεση δολοφονίας και η Rooney Mara στο ρόλο της εκκεντρικής χάκερ που προσπαθεί να τον βοηθήσει.

Ατμοσφαιρικό θρίλερ που καθηλώνει και σίγουρα θα σπάσει τα ταμεία!

Η Σιδηρά Κυρία

Σε άλλη μια εκπληκτική μεταμόρφωση, η Meryl Streep υποδύεται την πρώην Πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Margaret Thatcher, η οποία έμεινε στην ιστορία για τη σιδερένια πυγμή με την οποία διακυβέρνησε τη χώρα και σήμερα πάσχει από τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Το δράμα της Phyllida Lloyd κινείται σε μέτριους ρυθμούς και θυμίζει πιο πολύ ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ, ωστόσο, η ερμηνεία της Meryl Streep καθηλώνει και θέτει σίγουρη υποψηφιότητα για τα φετινά Όσκαρ.

Ο Νεαρός Κύριος Γκαίτε

Δράμα εποχής από τη Γερμανία εξιστορεί τα νεανικά χρόνια του ποιητή Goethe.

Οι αποτυχίες στα πρώτα βήματα της καριέρας του και οι ερωτικές απογοητεύσεις, οι οποίες θα γίνουν πηγή έμπνευσης σε μια ταινία που προσπαθεί να «παντρέψει» το δράμα με τα κωμικά στοιχεία.

Καλή προβολή!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.