XBLOG logo @2x

Η νέα ηχομπάρα της LG με Adaptive Sound Control προσφέρει καθηλωτικό ήχο, συμβάλλοντας σε μια συναρπαστική ηχητική εμπειρία

Η σειρά των ηχείων και συστημάτων ήχου της LG Electronics (LG) προσφέρει στους χρήστες ακριβώς αυτό που αναζητούν, εξαιρετικό ήχο υψηλής ανάλυσης. Στο πλαίσιο αυτό, η νέα ηχομπάρα 2.1 ch SK4D της LG αποδίδει πλούσιο ήχο και ενσωματώνει προηγμένες λειτουργίες που συμβάλλουν σε μια απρόσκοπτη εμπειρία ακρόασης.

Η νέα πρόταση της LG διαθέτει την τεχνολογία Adaptive Sound Control που αναγνωρίζει το περιεχόμενο και ρυθμίζει αυτόματα τη λειτουργία ήχου. Συγκεκριμένα, η τεχνολογία αυτή αναλύει διαρκώς τη στάθμη της φωνής σε πραγματικό χρόνο και έτσι όταν ανιχνεύει υψηλή στάθμη, χαμηλώνει αυτόματα την ισχύ των μπάσων για να είναι πιο καθαρή η απόδοση της συνομιλίας.

LG SK4D TV compatibility

Ως προς τη συνδεσιμότητα, η ηχομπάρα SK4D μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε ήχο ή υπηρεσία από το smartphone μέσω Bluetooth, ενώ είναι συμβατή με τηλεχειριστήρια, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση. Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με τηλεοράσεις της LG, ασύρματα μέσω Bluetooth.

H νέα ηχομπάρα της LG ξεχωρίζει για τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό της και για την ισχυρή απόδοση ήχου, κάνοντας την παρακολούθηση των αγαπημένων σας ταινιών ακόμα πιο συναρπαστική.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.