XBLOG logo @2x

Το νέο UltraWide Gaming Monitor της LG με συμβατότητα G-Sync ανεβάζει το επίπεδο της gaming εμπειρίας

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το νέο UltraWide™ Gaming Monitor 34GL750-B, με πιστοποίηση της NVIDIA και τεχνολογία Adaptive-Sync (FreeSync™), που ανατρέπει τα δεδομένα στην gaming εμπειρία. Η συγκεκριμένη τεχνολογία, εξαλείφει τις αλλοιώσεις και ελαχιστοποιεί το τρεμόπαιγμα, με αποτέλεσμα οι gamers να απολαμβάνουν απρόσκοπτη, ομαλή κίνηση σε παιχνίδια δράσης με υψηλή ανάλυση.

LG UltraWide Gaming Monitor 34GL750 B

Το πανίσχυρο UltraGear™ monitor της LG ενσωματώνει λειτουργίες υψηλής απόδοσης που ανταποκρίνονται σε όλα τα δημοφιλή παιχνίδια, όπως την Dynamic Action Sync, η οποία ελαχιστοποιεί την καθυστέρηση εισόδου δεδομένων, ώστε οι gamers να μπορούν να «συλλάβουν» την κάθε στιγμή σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, με το Black Stabilizer, συγχρονίζονται και φωτίζονται ακόμα και οι πιο σκοτεινές περιοχές, ενώ το σταυρόνημα συμβάλλει στην καλύτερη στόχευση απέναντι στον αντίπαλο. 

Παράλληλα, το νέο gaming monitor της LG είναι συμβατό με το πρότυπο HDR10, για την απεικόνιση των λεπτομερειών σε φωτεινά και σκοτεινά σημεία περιεχομένου με υψηλό δυναμικό εύρος, αποδίδοντας μεγαλύτερη ευκρίνεια και περισσότερο ρεαλισμό. Επιπλέον, διαθέτει IPS panel με sRGB 99%, χάρη στο οποίο επιτυγχάνεται εκπληκτική χρωματική ακρίβεια στις σκηνές των πεδίων μάχης, ακόμα και από ευρεία γωνία θέασης.

LG UltraWide Gaming Monitor 34GL750 B nvidia G sync

Το παιχνίδι γίνεται ακόμη πιο ομαλό με τον ρυθμό ανανέωσης στα 144 Hz και το 1 ms MBR, καθώς τα αντικείμενα ενισχύονται με μεγαλύτερη ευκρίνεια με οπτικό αποτέλεσμα σχεδόν εξωπραγματικό, δίνοντας στους gamers ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο πεδίο τη δράσης. Ακόμη, με την απεικόνιση 21:9 σε συνδυασμό με την κυρτή οθόνη, οι gamers βλέπουν περισσότερες πληροφορίες στην οθόνη των παιχνιδιών FPS, κάνοντας το παιχνίδι μοναδικό.

Τέλος, το 34GL750-B monitor προσφέρει μεγαλύτερη εργονομία, χάρη στην τρίπλευρη σχεδίαση και τη ρυθμιζόμενη βάση του, με την οποία οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν την κλίση και το ύψος της οθόνης για να παίζουν πιο άνετα τα παιχνίδια.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.