XBLOG logo @2x

Napster, Διαθέσιμο στην Ελλάδα [μέσω Vodafone]

Σήμερα, μια από τις πρωτοπόρες ψηφιακές μουσικές μάρκες στο κόσμο, εισέρχεται στην ελληνική αγορά.

Από εδώ και έπειτα, οι Έλληνες μουσικόφιλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μιας παγκοσμίως λατρεμένης μάρκας, που συνδυάζει την ιστορία μιας από της πιο γνωστής μάρκας ψηφιακής μουσικής μαζί  με μια μεγάλη εμπειρία χρόνων στο χώρο.

Το Napster διαθέτει ένα τεράστιο μουσικό κατάλογο τραγουδιών Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών. Οι λάτρεις της μουσικής θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 20 εκατομμύρια κομμάτια παγκοσμίως – online και offline – μέσω συνδεδεμένων συστημάτων ήχου, smartphones, tablets και πολλά άλλα.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad, iPod Touch και Android smartphones και tablets.

Η ομάδα μουσικών εμπειρογνωμόνων του Napster θα προσφέρει λίστες αναπαραγωγής που θα περιέχουν τους αγαπημένους επώνυμους καλλιτέχνες καθώς και συντακτικό περιεχόμενο στον Οδηγό μουσικής Napster έτσι ώστε να βοηθήσει τους χρήστες να ανακαλύψουν νέα μουσική.

Η υπηρεσία θα προσφέρει επίσης το πλεονέκτημα, συμβουλών, ζωντανών συνεδριών και αποκλειστικών συνεντεύξεων καλλιτεχνών. Για 6,95€ το μήνα, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε απεριόριστο αριθμό web και mobile streaming – εντός και εκτός σύνδεσης στο internet. Η πληρωμή θα μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας, με άμεση χρεωστική ή PayPal, εφόσον διατίθενται.

Μετά το λανσάρισμα του Napster σε 14 Ευρωπαϊκές χώρες στις 4 Ιουνίου, η Ελλάδα ακολουθεί σήμερα ως το νούμερο 15. Η υπηρεσία είναι τώρα διαθέσιμη στους μουσικόφιλους της Αυστρίας, του Βελγίου, της Δανίας, της Φινλανδίας, της Ελλάδας, της Ιρλανδίας, της Ιταλίας, του Λουξεμβούργου, της Νορβηγίας, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, της Σουηδίας, της Ελβετίας και της Ολλανδίας. Στη Γερμανία και στην Αγγλία η υπηρεσία είναι ενεργή εδώ και χρόνια.

Η Vodafone Ελλάδος είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης του Napster στην Ελλάδα για streaming μουσικής και η πρώτη εταιρία τηλεπικοινωνιών που θα λανσάρει τη συνδρομή στο Napster Premium.

Από τις 17 Ιουλίου 2013, πελάτες της Vodafone Ελλάδος θα μπορούν να ακούσουν εκατομμύρια μουσικούς τίτλους από τα κινητά τους τηλέφωνα, tablets και υπολογιστές. Επιπλέον, οι πρώτοι πελάτες της Vodafone  που θα εγγραφούν στην υπηρεσία θα απολαύσουν μια 3μήνη δωρεάν δοκιμή της υπηρεσίας Napster Premium.

Το Napster ιδρύθηκε αρχικά ως μια μουσική πλατφόρμα ανταλλαγής αρχείων το 1999. Σήμερα, το Napster έχει εξελιχθεί σε μια ηγετική υπηρεσία, και θεωρείται  ένα από τα πιο καθιερωμένα εμπορικά σήματα της ψηφιακής μουσικής βιομηχανίας. Η Rhapsody στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Napster στην Ευρώπη ανήκουν στην εταιρία Rhapsody International, και οι δύο είναι από τις πιο δημοφιλής on-demand μουσικές υπηρεσίες παγκοσμίως.

Οι χρήστες μπορούν να επισκέπτονται το site www.napster.com να κάνουν εγγραφή, και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες Napster Unlimited για μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Οι επισκέπτες θα πρέπει αμέσως να απευθύνονται στη εγχώρια σελίδα για περισσότερες πληροφορίες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.