XBLOG logo @2x

FunTwoThree, Online προορισμός για παιδιά και γονείς

Το ταξίδι του ξεκινάει το FunTwoThree.com και προσκαλεί γονείς και παιδιά σε έναν ασφαλή προορισμό για παιχνίδι και μάθηση.

Το FunTwoThree.com περιέχει ποιοτικό περιεχόμενο, προσαρμοσμένο σε ελληνικά και αγγλικά, προσφέροντας την ευκαιρία σε γονείς και παιδιά να ανακαλύψουν έναν νέο τρόπο δημιουργικής απασχόλησης.

Στο site υπάρχουν:

  • Περισσότερες από 1.000 δραστηριότητες, σχεδιασμένες αποκλειστικά για παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτων τάξεων του δημοτικού, με τη συνεργασία έμπειρων εκπαιδευτικών, καλλιτεχνών και τεχνικών.
  • Μια ευρεία γκάμα από εκπαιδευτικά παιχνίδια, εκτυπώσιμα, εικαστικές εφαρμογές, βίντεο, τραγούδια, ιστορίες, φωτογραφίες, καθώς και ένα εικονογραφημένο λεξικό, μια ψηφιακή βιβλιοθήκη και ένα 24ωρο ραδιόφωνο κλασσικής μουσικής.
  • Σελίδες αφιερωμένες στους γονείς με χρήσιμες ιδέες και εφαρμογές.
  • Ένας διασκεδαστικός τρόπος για την εκμάθηση εκατοντάδων λέξεων στα Αγγλικά.

Η πλοήγηση στο FunTwoThree.com είναι εύκολη, καθώς βασίζεται σε εικόνες – σύμβολα που διευκολύνουν τους μικρούς επισκέπτες που δεν ξέρουν να διαβάζουν. Κάθε σελίδα προσφέρει φωνητικές οδηγίες, ενώ τα βίντεο περιλαμβάνουν υπότιτλους στην ίδια γλώσσα για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Για την προσφορά υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών υπηρεσιών, το FunTwoThree.com βασίζεται στις συνδρομές των μελών του (24€ για την ετήσια συνδρομή, 6€ για τη μηνιαία).

Οι χρήστες που επιλέγουν μια συνδρομή εξασφαλίζουν πρόσβαση σε:

  • διπλάσιο περιεχόμενο σε σχέση με τους απλούς χρήστες
  • ένα περιβάλλον χωρίς διαφημίσεις
  • αποκλειστικές εφαρμογές και λειτουργίες (όπως η ηχογράφηση βιβλίων και η δυνατότητα δημιουργίας εικονικών εκθέσεων τέχνης).

Το FunTwoThree αποτελεί ελληνική πρωτοβουλία με εμπνευστή τον Χάρη Μπάκα, ο οποίος ως νέος γονιός εντόπισε στο ίντερνετ ένα κενό ποιοτικού περιεχομένου για παιδιά και αποφάσισε να αναπτύξει αυτό τον χώρο δημιουργικής απασχόλησης.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.