XBLOG logo @2x

Χιλιάδες share σε Facebook και Twitter για την φωτογραφία με τη μούτζα του μαθητή στην παρέλαση!

Πάω στοίχημα ότι όσοι διαβάζετε αυτό το post και έχετε λογαριασμό στο Facebook ή/και το Twitter θα είδατε τη συγκεκριμένη φωτογραφία αυτές τις μέρες δεκάδες φορές στην οθόνη σας, από δεκάδες φίλους που την πόσταραν στο Facebook ή το Twitter!

Προσωπικά την συγκεκριμένη φωτογραφία την βλέπω και στο Facebook και στο Twitter από την Παρασκευή που έγινε η παρέλαση μέχρι και σήμερα! Περισσότερες φορές τις προηγούμενες μέρες και από περισσότερους φίλους είναι η αλήθεια, λιγότερες φορές όσο περνάνε οι μέρες…

Χωρίς να υπάρχουν “επίσημα στοιχεία” πιστεύω ότι είναι ίσως η φωτογραφία ή από τις φωτογραφίες που έχουν γίνει share περισσότερο στο Facebook όσον αφορά τη χώρα μας. Και αυτό βλέποντας τον αριθμό των share που έχει μέσα σε λίγα λεπτά η συγκεκριμένη φωτογραφία όταν την ανεβάζει κάποιος φίλος στο Facebook.

Εκτός φυσικά από τα share, υπάρχουν και χιλιάδες comments, με τους περισσότερους να γράφουν σχόλια επευφημίας, μπράβο και άλλα τέτοια, αλλά και κάποιους να μην σχολιάζουν θετικά αλλά αρνητικά την συγκεκριμένη κίνηση του μαθητή από τη Λάρισα, που όταν περνούσε μπροστά από τους επισήμους σήκωσε το χέρι και τους μούτζωσε!

Κλείνοντας το post να αναφέρω και τις τελευταίες “εξελίξεις” που διάβασα σε διάφορα news sites σήμερα από το πρωί, που ήθελαν τον μαθητή να αποβάλλεται από το σχολείο του αλλά και όλα τα σχολεία του νομού Λαρίσης. Τελικά ωστόσο απ΄ότι φαίνεται ο μαθητής θα την γλιτώσει αφού δεν θα ζητηθεί από τα αρμόδια όργανα η αποβολή του μαθητή.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.