XBLOG logo @2x

Motorola A3100 touchscreen με Windows Mobile

Νομίζω πως η Motorola είχε πολύ καιρό να μας παρουσιάσει μια ανταγωνιστική συσκευή. Συγκεκριμένα, πιστεύω ότι μετά το V3 και όλους τους διαδόχους που ακολούθησαν (V3i, V3X κτλ) δεν είχε παρουσιάσει κάποια άλλη συσκευή που να κάνει αίσθηση στο κοινό ή τουλάχιστον να τραβήξει τους λάτρεις της εταιρείας.

Αυτή τη φορά πιστεύω ότι η Motorola έκανε ένα βήμα παραπάνω για τα δικά της δεδομένα, ανακοινώνοντας το Α3100 Motosurf. Μπορεί να μην έχει να μας δείξει κάτι περισσότερο απ΄ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής από άλλα Windows Mobile κινητά, άλλα σίγουρα μας δείχνει πως η Motorola προσπαθεί να γίνει ανταγωνιστική και σε αυτή την κατηγορία.

Το νέο A3100 είναι ένα αρκετά κομψό κινητό τηλέφωνο, εφοδιασμένο με Windows Mobile 6.1. Διαθέτει οθόνη αφής 2,8″ QVGA ανάλυσης, καθώς και κάμερα 3 Megapixels με λειτουργία autofocus.

Αξίζει αν σημειωθεί πως το A3100 θα φοράει το πολύ γνωστό chipset MSM 7201A Qualcomm, ενώ θα διαθέτει και 128 MB μνήμης RAM. Επίσης θα είναι εφοδιασμένο με GPS, Wi-Fi, HSDPA, USB, καθώς και bluetooth για να καλύψει όλες τις ανάγκες των αγοραστών.

Το νέο Motorola A3100 Motosurf αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στο τέλος του πρώτου τρίμηνου του 2009.

Motorola A3100 Motosurf

Motorola A3100 Motosurf

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.