XBLOG logo @2x

Mobiland.gr: Το Απόλυτο Portal για Κινητά Τηλέφωνα

Δυναμική εμφάνιση έκανε τον Ιούλιο που μας πέρασε το Mobiland.gr, το απόλυτο portal για τα κινητά τηλέφωνα, που δημιουργήσαμε μαζί με τον Τάσο Βελιάδη, expert στον τομέα των κινητών τηλεφώνων! Σκοπός του portal είναι να ενημερώσει τους χρήστες για τα κινητά τηλέφωνα που κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν στην αγορά στο άμεσο μέλλον, ενώ εκτός από νέα γύρω από τα κινητά τηλέφωνα, ο χρήστης θα βρει αναλυτικά reviews και previews για όλες τις συσκευές που κυκλοφορούν στην αγορά!

Σημαντική βαρύτητα δίνεται και στην επικοινωνία με τους χρήστες – επισκέπτες του Mobiland.gr, αφού μπορούν να στείλουν στο team του Mobiland όποια απορία έχουν για κάποια συσκευή που προτίθενται να αγοράσουν αλλά και να ρωτήσουν κάτι σχετικά με τη συσκευή που έχουν ήδη στην κατοχή τους, συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα επικοινωνίας. Μέχρι τώρα απαντάμε στις ερωτήσεις μέσω email, ωστόσο σύντομα θα ξεκινήσουμε να απαντάμε on camera, αφού αντίστοιχες απορίες έχουν σίγουρα και άλλοι χρήστες, οπότε θεωρούμε καλό να ανεβάζουμε βίντεο στο Mobiland.gr με τις απαντήσεις στις ερωτήσεις των χρηστών.

Τέλος, στην κατηγορία Συγκριτικά – Δοκιμές θα δείτε «κόντρες» κινητών τηλεφώνων, καθώς και συγκρίσεις ανάμεσα σε προγράμματα εταιριών, τόσο για τα κινητά τηλέφωνα, όσο και για το Mobile Internet και άλλα θέματα.

Όλα τα άρθρα του Mobiland.gr παρέχουν τη δυνατότητα στους αναγνώστες να πουν τη γνώμη τους αφήνοντας σχόλιο κάτω από κάθε άρθρο, οπότε feel free να εκφράσετε ελεύθερα τη γνώμη και την άποψή σας σε ό,τι διαβάζετε!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.