XBLOG logo @2x

Mio Spirit: Νέο πρόγραμμα πλοήγησης

Η Mio, λάνσαρε ένα νέο σύστημα πλοήγησης με το όνομα “Spirit”. Το νέο software Spirit προωθεί ένα απλό και εύκολο περιβάλλον χρήσης, μία μοναδική λειτουργία “Explore Mode”, η οποία παρουσιάζει με μία ματιά όλα τα κοντινά Σημεία Ενδιαφέροντος (Σ.Ε.) και ένα “Capture Button” για να καταγράφετε αγαπημένα μέρη μαζί με φωνητική καταγραφή.Προκειμένου να αναπτύξει το πρώτο ανθρωποκεντρικό user interface και software, διεξήγαγε παγκόσμια έρευνα ώστε να αποκτήσει βαθιά γνώση των αναγκών των καταναλωτών όλων των ηλικιών.

Η έρευνα αυτή αποκάλυψε ότι τα περισσότερα PNDs επικεντρώνονται μόνο στη «μεταφορά» από το ένα μέρος στο άλλο αφήνοντας από έξω το υπόλοιπο ταξίδι. Με περισσότερα από δύο χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, το “Spirit” σχεδιάστηκε ώστε να βελτιώσει τα στάδια του Προγραμματισμού και της Πραγματοποίησης του ταξιδιού, προσφέροντας έτσι μία ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης. Επιπλέον, το απλό και εύκολο περιβάλλον χρήσης επιτρέπει στους καταναλωτές να απολαμβάνουν την ευκολία ενός GPS. Το νέο λογισμικό Spirit της Mio ενσωματώθηκε σε όλα τα καινούρια προϊόντα που θα λανσαριστούν το 2009.

Ο Samuel Wang, πρόεδρος της Mio Technology Corp. δήλωσε: “Το Spirit της Mio αποτελεί επανάσταση στον τρέχοντα σχεδιασμό των προγραμμάτων πλοήγησης. Μειώνοντας τις διαδικασίες και τις εντολές μέσω του ανθρωποκεντρικού περιβάλλοντος χρήσης, το Spirit θα προάγει την εμπειρία των χρηστών εξασφαλίζοντας σημαντικό πλεονέκτημα στη Mio να επεκταθεί σε περισσότερα τμήματα της αγοράς.” Υπογράμμισε ότι με την εφαρμογή του Spirit, τα συστήματα πλοήγησης προσφέρουν πλέον μεγαλύτερη διασκέδαση, αυτοπεποίθηση και ευχάριστες αναμνήσεις από τα ταξίδια, ενώ την ίδια ώρα βοηθούν τους καταναλωτές να εξοικονομήσουν χρήματα, χρόνο και προσπάθεια.

Σημαντικά, μοναδικά, καινοτομικά χαρακτηριστικά του νέου λογισμικού Spirit:

  • Explore Mode: Κάντε εύκολα αναζήτηση στο χάρτη για να δείτε όλα τα κοντινά Σημεία Ενδιαφέροντος (Σ.Ε.), κερδίστε χρόνο και προσπάθεια κατά την αναζήτηση. Το μενού των Σημείων Ενδιαφέροντος παρέχει εκτεταμένη πληροφόρηση όπως ένα ενσωματωμένο βιβλίο ταξιδιών βοηθώντας τους χρήστες να ανακαλύπτουν τα πάντα πιο εύκολα.
  • Capture button: «Αιχμαλωτίστε» και αποθηκεύστε οποιαδήποτε τοποθεσία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας με ένα μόνο κουμπί, δημιουργήστε το δικό σας προσωπικό βιβλίο ταξιδιών, μοιραστείτε το με άλλους χρήστες ή ταξιδέψτε ξανά έως εκεί.
  • Φιλικό User Interface: Συμβολικά εικονίδια πολύ εύκολα να τα κατανοήσει ακόμα και ο αρχάριος. Η λογική του μενού εξαλείφει την ανάγκη να πηγαίνεις μπροστά και πίσω στα μενού για να ορίσεις διαδρομές ή να βρεις Σημεία Ενδιαφέροντος.
  • TruMap: Σχεδιασμένο ώστε να μοιάζει με παραδοσιακό τυπωμένο χάρτη, η πεντακάθαρη απεικόνιση του χάρτη προσφέρει μία εμπειρία ευκολότερης ανάγνωσης αλλά και πλοήγησης.
  • NavPix Photo Navigation και προεγκατεστημένα Travel Books: σας βοηθάνε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας και προσφέρουν πολλές λεπτομέρειες για σημαντικά Σημεία Ενδιαφέροντος.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.