XBLOG logo @2x

GPS Mio Moov Spirit με Υπηρεσία Πληροφοριών Κίνησης χωρίς συνδρομή για πάντα

Η Mio Technology σε συνεργασία με την Traffic Nav ανακοίνωσε την υποστήριξη της τεχνολογίας TMC (Traffic Message Channel) για τα GPS Mio Moov Spirit χωρίς κόστος συνδρομής για πάντα! Με αυτή την αναβάθμιση τα GPS Mio Spirit αξιοποιούν το σύστημα TMC που παρέχει στους οδηγούς πληροφορίες και real-time μετάδοση της κίνησης στους δρόμους του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι συσκευών πλοήγησης Mio Spirit S305, S505, S555, S475 και S575, μπορούν να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους ακολουθώντας μια απλή διαδικασία, που εκτελείται μέσω του microsite της Mio.

Οι χρήστες, αφού εγγραφούν στο microsite, ενεργοποιούν δωρεάν την άδεια χρήσης της υπηρεσίας Premium TMC και εγκαθιστώντας το Premium TMC patch στη συσκευή τους, μπορούν να λαμβάνουν ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για την κίνηση και τα συμβάντα στους οδικούς άξονες της Αθήνας.

Προς το παρόν, η υπηρεσία παροχής πληροφοριών κίνησης TMC της Mio είναι διαθέσιμη μόνο για την Αθήνα, ενώ σύντομα αναμένεται η προσθήκη δεδομένων και για άλλες 14 πόλεις της Ελλάδας. Η νέα σειρά συσκευών πλοήγησης Spirit της Mio, η οποία θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα στην ελληνική αγορά, θα είναι εφοδιασμένη με την υπηρεσία παροχής πληροφοριών κίνησης Premium TMC.

Να αναφέρω τέλος ότι στην κάλυψη του συστήματος TMC για το λεκανοπέδιο Αττικής δεν συμπεριλαμβάνεται η Αττική Οδός.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.