XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Super Διαγωνισμός! Κερδίστε το νέο GPS Garmin Nüvi 1300 Live Traffic!

Νέος Super Διαγωνισμός από το Getitnow.gr και το XBLOG.gr! Κερδίστε το νέο GPS Garmin Nüvi 1300 Live Traffic για να το έχετε μαζί σας είτε στα ταξίδια είτε στις διαδρομές σας στην πόλη και να βρίσκετε γρήγορα τον προορισμό σας! Πάρε μέρος στον διαγωνισμό τώρα!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό τώρα!

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να κάνεις κλικ εδώ και να μπεις στην εφαρμογή του Facebook που χρησιμοποιούμε ειδικά για αυτό το διαγωνισμό! Θα πρέπει να απαντήσεις στην ερώτηση πόσο συχνά ταξιδεύεις με το αυτοκίνητό σου και αυτό ήταν όλο!

Στη συνέχεια οι φίλοι σου στο Facebook θα πρέπει να ψηφίσουν τη συμμετοχή σου, αφού η συμμετοχή με τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσει το GPS! Αν προκύψουν δύο ή περισσότερες συμμετοχές με ίδιο αριθμό ψήφων, θα γίνει κλήρωση on camera για την ανάδειξη του τυχερού που θα κερδίσει το GPS!

Κάνε κλικ εδώ τώρα για να μπεις στο διαγωνισμό!

Σημαντικά: Η προθεσμία υποβολής συμμετοχής λήγει στις 12 Μαΐου 2011 στις 23:59. Το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook, ενώ ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή του GPS που θα γίνει με courier (χρέωση παραλήπτη, δεν ξεπερνάει τα 5-10 ευρώ σε όλη την Ελλάδα).

Σχετικά με το Garmin Nüvi 1300 Live Traffic

Το Getitnow.gr το μεγάλο διαδικτυακό κατάστημα, με πάνω από 200.000 προϊόντα τεχνολογίας και όχι μόνο, συνεχίζει να πρωτοπορεί λανσάροντας πρώτο στην Ελλάδα το νέο GPS Nüvi 1300 Live Traffic που ανήκει στη σειρά πλοηγών της Garmin.

Το νέο Garmin Nüvi 1300 είναι το πλέον καινοτόμο λογισμικό πλοήγησης με δέκτη πληροφοριών κίνησης που ενημερώνει τον οδηγό για τυχόν καθυστερήσεις στη διαδρομή που ακολουθεί και ταυτόχρονα αναπροσαρμόζει την αναμενόμενη ώρα άφιξης στον προορισμό. Αυτό όμως που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα προϊόντα της κατηγορίας του είναι ότι ανάλογα με την κίνηση που υπάρχει στην προεπιλεγμένη κατεύθυνση, υπολογίζει και προτείνει εναλλακτικές διαδρομές, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο για τον οδηγό.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.