[ΕΛΗΞΕ] Super Διαγωνισμός! Κερδίστε το νέο GPS Garmin Nüvi 1300 Live Traffic!

Κερδίστε το νέο GPS Garmin Nüvi 1300 Live Traffic!

Νέος Super Διαγωνισμός από το Getitnow.gr και το XBLOG.gr! Κερδίστε το νέο GPS Garmin Nüvi 1300 Live Traffic για να το έχετε μαζί σας είτε στα ταξίδια είτε στις διαδρομές σας στην πόλη και να βρίσκετε γρήγορα τον προορισμό σας! Πάρε μέρος στον διαγωνισμό τώρα!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό τώρα!

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να κάνεις κλικ εδώ και να μπεις στην εφαρμογή του Facebook που χρησιμοποιούμε ειδικά για αυτό το διαγωνισμό! Θα πρέπει να απαντήσεις στην ερώτηση πόσο συχνά ταξιδεύεις με το αυτοκίνητό σου και αυτό ήταν όλο!

Στη συνέχεια οι φίλοι σου στο Facebook θα πρέπει να ψηφίσουν τη συμμετοχή σου, αφού η συμμετοχή με τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσει το GPS! Αν προκύψουν δύο ή περισσότερες συμμετοχές με ίδιο αριθμό ψήφων, θα γίνει κλήρωση on camera για την ανάδειξη του τυχερού που θα κερδίσει το GPS!

Κάνε κλικ εδώ τώρα για να μπεις στο διαγωνισμό!

Σημαντικά: Η προθεσμία υποβολής συμμετοχής λήγει στις 12 Μαΐου 2011 στις 23:59. Το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook, ενώ ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή του GPS που θα γίνει με courier (χρέωση παραλήπτη, δεν ξεπερνάει τα 5-10 ευρώ σε όλη την Ελλάδα).

Σχετικά με το Garmin Nüvi 1300 Live Traffic

Το Getitnow.gr το μεγάλο διαδικτυακό κατάστημα, με πάνω από 200.000 προϊόντα τεχνολογίας και όχι μόνο, συνεχίζει να πρωτοπορεί λανσάροντας πρώτο στην Ελλάδα το νέο GPS Nüvi 1300 Live Traffic που ανήκει στη σειρά πλοηγών της Garmin.

Το νέο Garmin Nüvi 1300 είναι το πλέον καινοτόμο λογισμικό πλοήγησης με δέκτη πληροφοριών κίνησης που ενημερώνει τον οδηγό για τυχόν καθυστερήσεις στη διαδρομή που ακολουθεί και ταυτόχρονα αναπροσαρμόζει την αναμενόμενη ώρα άφιξης στον προορισμό. Αυτό όμως που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα προϊόντα της κατηγορίας του είναι ότι ανάλογα με την κίνηση που υπάρχει στην προεπιλεγμένη κατεύθυνση, υπολογίζει και προτείνει εναλλακτικές διαδρομές, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο για τον οδηγό.

11 Σχόλια
 • Avatar
  MeniosCRF

  νταξ ουτε καν! Σας σέβομαι γιατί το site σπαίρνει…το διαβάζω καθημερινά με όλα τα παιδιά στο γραφείο , αλλά κάτι τέτοιοι διαγωνισμοι είναι για γέλια! δεν μπαινω καν στον κόπο … λόγω των αετονύχιδων.

  Φιλικά

 • Avatar
  John Karakatsanis

  MeniosCRF, δυστυχώς αυτό συμβαίνει στους περισσότερους διαγωνισμούς που τρέχουν στα περισσότερα site, όχι μόνο σε εμάς. Όλες οι συμμετοχές θα ελεγθούν με τη λήξη του διαγωνισμού και όσες βρεθούν με ψήφους από ψεύτικα προφίλ θα διαγραφούν.

 • Avatar
  MeniosCRF

  kala mhn mpeite kan ston kopo!! ta pseftika profil pane synefo

 • Avatar
  georgebas

  no like, no gain ?

 • Avatar
  John Karakatsanis

  Fuz, ναι έτσι γίνεται ο διαγωνισμός. Ο πρώτος βάσει ψήφων (αν υπάρξει ισοψηφία γίνεται κλήρωση όπως αναφέρω στο post), οι αναπληρωματικοί χρειάζονται πάντα σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με τον πρώτο τυχερό.

 • Avatar
  fuz

  Ο 1 (ένας) μοναδικός νικητής και οι 2 (δύο) αναπληρωματικοί νικητές, θα προκύψουν βάσει των ψήφων που θα έχουν συγκεντρώσει στη διάρκεια του διαγωνισμού

 • Avatar
  KERDISETO

  Καλησπέρα. O διαγωνισμός αναρτήθηκε και προβάλλεται στο KERDISETO http://kerdiseto.blogspot.com και στη σελίδα μας στο Facebook http://www.facebook.com/KERDISETO

 • Avatar
  John Karakatsanis

  Nik, για να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνεις κλικ στο link του post και να μπεις στην εφαρμογή του Facebook, το σχόλιο εδώ δεν πιάνεται ως συμμετοχή.

 • Avatar
  nik luckydad

  ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΙΝΗΤΟ!!!!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα

Δωρεάν newsletter

Γίνε συνδρομητής στο newsletter μας και κέρδισε πλούσια δώρα στους διαγωνισμούς μας!