XBLOG logo @2x

Mini συνέντευξη του Στέλιου Κούλογλου στον Vrypan

Ο vrypan συνάντησε τον Στέλιο Κούλογλου, ο οποίος, στο περιθώριο της συζήτησης που είχαν, του είπε κάποια πράγματα on camera σχετικά με τη Web Tv που ετοιμάζει, η οποία θα είναι έτοιμη την 1η Νοεμβρίου, αν και άφησε ένα παραθυράκι λέγοντας ότι ίσως δούμε μερικά πράγματα και πριν από την επίσημη ημέρα έναρξης.

Στο TVXS.gr (TV Χωρίς Σύνορα) θα υπάρχει αδέσμευτη ανεξάρτητη ενημέρωση και ποιοτικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, που θα αποτελείται από ντοκιμαντέρ, έρευνες και άλλα κοινωνικά θέματα, ενώ από το πρόγραμμα δε θα λείπει το χιούμορ.

Σε ερώτηση του vrypan για το αν το πρόγραμμα θα παρέχεται μόνο μέσω streaming ή αν θα μπορεί κανείς να κατεβάσει τις εκπομπές ή να τις δει άλλη χρονική στιγμή, ο Στέλιος Κούλογλου απάντησε ότι όλο το πρόγραμμα θα μπορεί κανείς να το δει οποιαδήποτε χρονική στιγμή, ενώ θα υπάρχει και κάποια live streaming εκπομπή.

Εκτός από τη Web Tv, ο Στέλιος Κούλογλου μίλησε στον Παναγιώτη και για την ταινία που ετοιμάζει, δε γράφω όμως περισσότερα, δείτε το βίντεο.

Χαίρομαι που θα δω μία καλά οργανωμένη -ελπίζω- προσπάθεια για Web Tv και πιστεύω ότι θα δούμε ένα αξιόλογο πρόγραμμα. Μακάρι να υπάρξει και η ανάλογη υποστήριξη από τον κόσμο και να έχει το “κανάλι” έσοδα από διαφημίσεις ή άλλες ενέργειες προκειμένου να είναι οικονομικά βιώσιμη.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.