XBLOG logo @2x

Η Microsoft ετοιμάζει νέο smartphone με VR/AR ικανότητες;

Τα Windows Phone θεωρούνται νεκρά εδώ και καιρό. Ή μήπως δεν είναι; Η Microsoft λέγεται ότι ετοιμάζει ένα νέο smartphone με Windows 10, όμως είναι νωρίς για να γνωρίζουμε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Σύμφωνα με τον Brad Sams από το Thurrott.com, στα κεντρικά γραφεία της Microsoft δοκιμάζουν μία πρωτότυπη φορητή συσκευή με Windows 10. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και δεν είναι ξεκάθαρο αν μιλάμε για κινητό ή tablet.


Διαβάστε επίσης: RED Hydrogen One: Το πρώτο smartphone με ολογραφική οθόνη


Πολλοί οπαδοί της εταιρίας θα ελπίζουν ότι μιλάμε για κάποιο “Surface Phone”, αλλά ο Sams αναφέρει ότι δεν φτιάχνεται από το τμήμα Surface της Microsoft. Επικεφαλής της ομάδας είναι ο Alex Kipman που έχει ρίξει πολλή δουλειά και στο Microsoft HoloLens, οπότε αυτό μπορεί να σημαίνει πως το κινητό θα διαθέτει VR (εικονική πραγματικότητα) και AR (επαυξημένη πραγματικότητα) ικανότητες.

Παλιότερες φήμες ισχυρίζονταν ότι η Microsoft θα πάρει ένα διάλειμμα το 2016 και θα επιστρέψει δριμύτερη στην αγορά των κινητών μέσα στο 2017. Ίσως αυτή η συσκευή να αποτελεί την απάντηση της Microsoft στα iPhone και το Galaxy S8 αλλά είναι ακόμα νωρίς για να γνωρίζουμε. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι αυτό το κινητό θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 για τις επιχειρήσεις.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.