XBLOG logo @2x

Ένα αστρονομικό ποσό θα αξίζει στο μέλλον η Microsoft

Ένας αναλυτής προβλέπει ότι η αγοραία αξία της Microsoft θα αγγίξει το ένα τρισεκατομμύριο δολάρια, χάρη στην εξαγορά του LinkedIn που πραγματοποίησε τον Ιούλιο!

Ο Michael Markowski, σε μια πρόσφατη ανάλυσή του δηλώνει ότι η Apple έχει την υψηλότερη αγοραία αξία (στα $621.32 δισεκατομμύρια στις 27 Δεκεμβρίου), η Alphabet της Google είναι στη δεύτερη θέση ($557 δις) και ακολουθάει η Microsoft με $491.71 δισεκατομμύρια. Παρά τα στοιχεία αυτά, προβλέπει ότι η εταιρία του Redmond θα ηγηθεί στο μέλλον.

Ο αναλυτής εξηγεί ότι η Microsoft έχει καλύτερη ροή εσόδων από τις αντίπαλες εταιρίες της, και ότι η εξαγορά του LinkedIn θα βελτιώσει τα κέρδη της. Τέλος, ο Markowski πιστεύει ότι η Microsoft θα παίξει σημαντικό ρόλο στην κοινωνική επενδυτική κοινότητα (SIC), κάνοντας το equity crowdfunding μέσω Internet γνωστό (κεφαλαιοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων).

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Microsoft θα τα καταφέρει κάνοντας το LinkedIn ηγετικό site κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και πρωτοπόρο στον τομέα της μικροχρηματοδότησης (crowdfunding). Τέλος, ο ίδιος προβλέπει ότι το crowdfunding θα γίνει η επόμενη ψηφιακή καινοτομία, μετά τα smartphones και τις εφαρμογές.

Ολοκληρώνοντας την ανάλυσή του, ο Markowski προβλέπει ότι ο κλάδος κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης θα βοηθήσει στο μέλλον την διάδοση του equity crowdfunding. “Ο κλάδος SIC μόλις γεννήθηκε,” είπε. “Ωστόσο, προβλέπω ότι από το 2025, θα μεγαλώσει όσο οι κλάδοι ψηφιακής αναζήτησης και κοινωνικής δικτύωσης.”

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.