XBLOG logo @2x

Υπάλληλος της Microsoft έπρεπε να διακόψει την παρουσίαση για να εγκαταστήσει τον Chrome επειδή ο Edge κόλλαγε

Η Microsoft συνεχεία αναφέρει ότι ο νέος browser Edge είναι η καλύτερη επιλογή για τους χρήστες των Windows 10 και προσπαθεί συνεχώς να πείσει τους χρήστες να τον προτιμήσουν. Όμως η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν θεματάκια που πρέπει να επιλυθούν, και αυτό φάνηκε σε ένα πρόσφατο event της εταιρίας για το Azure.

Ένας μηχανικός της Microsoft χρησιμοποιούσε τον Edge για να δείξει -ζωντανά- στον κόσμο πως μπορεί να μεταφέρει την διαδικτυακή εφαρμογή του στους servers του Azure, αλλά ο Edge κόλλαγε. Καθώς σε ένα σημείο δεν μπορούσε να προχωρήσει τη παρουσίαση, ο ίδιος ζήτησε από τον κόσμο να περιμένει μερικά λεπτά έτσι ώστε να εγκαταστήσει τον… Chrome ο οποίος τελικά δούλεψε και επέτρεψε στον μηχανικό να δείξει πως πραγματοποιούμε μεταφορά στο Azure.

Το κοινό, αλλά και ο μηχανικός, γελούσαν για αυτό το ατυχές συμβάν. Μάλιστα ο υπάλληλος της Microsoft είπε κοροϊδευτικά ότι «δεν θα βοηθήσουμε τη Google να γίνει καλύτερη,» όταν ο Chrome ζήτησε από αυτόν να στείλει δεδομένα και στατιστικά χρήσης στη Google για τη βελτίωση του φυλλομετρητή.

Τελικά η παρουσίαση ολοκληρώθηκε κανονικά με τη βοήθεια της Google, και η Microsoft ανέβασε το βίντεο στο YouTube για να το παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι. Μπορείτε να το δείτε στη συνεχεία (το συμβάν ξεκινάει στο 37:10).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.