XBLOG logo @2x

Το Meizu M5 είναι εδώ με καλό hardware και ασυναγώνιστη τιμή

Η Meizu ανακοίνωσε το νέο προσιτό smartphone Meizu M5 το οποίο είναι εδώ με καλό hardware και απίστευτη τιμή για τα ελληνικά δεδομένα.

Το νέο μοντέλο της σειράς M διαθέτει πολυκαρβονικό σώμα και εξοπλίζεται με HD οθόνη 5,2-ιντσών με καμπυλωτές άκρες (2.5D), φέρνει τον αισθητήρα αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων mTouch 2.1 που ξεκλειδώνει το κινητό σε μόλις 0.2 δευτερόλεπτα και τροφοδοτείται από το οκταπύρηνο chipset MediaTek MT6750.

Το Meizu M5 βγαίνει σε δύο εκδόσεις: μία με 2 GB μνήμη RAM και 16 GB χωρητικότητα, και μία με 3 GB μνήμη RAM και 32 GB χωρητικότητα. Αμφότερα διαθέτουν υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD, 13-megapixels κάμερα με Phase Detection autofocus για αυτόματη εστίαση σε μόλις 0.2 δευτερόλεπτα και dual-LED flash, και μία 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα.

Meizu M5

Τέλος, το κινητό παίρνει ρεύμα από μια μπαταρία χωρητικότητας 3,070 mAh. Όλα αυτά ακούγονται πολύ καλά, όμως υπάρχει ένα τεράστιο μειονέκτημα: τρέχει το κινέζικο λειτουργικό σύστημα Yun OS (με το περιβάλλον Flyme UI της Meizu) αντί για το Android.

Το Meizu M5 θα κυκλοφορήσει άμεσα στη Κίνα σε πέντε διαφορετικά χρώματα (μαύρο, λευκό, χρυσό, μπλε και πράσινο), με τιμή CNY 700 (€95) για την έκδοση με 2 GB RAM και CNY 900 (€121) για την έκδοση με 3 GB RAM. Δεν ανακοινώθηκε άμα θα κυκλοφορήσει σε άλλες χώρες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.