XBLOG logo @2x

Meizu M3 Max: Το 6-ιντσο premium phablet των $255

Η Meizu ανακοίνωσε επίσημα το νέο της phablet που αποκαλεί Meizu M3 Max το οποίο είναι εδώ για όσους θέλουν μια μεγάλη premium συσκευή, χωρίς όμως να ξοδέψουν έναν ολόκληρο μισθό. Το design του είναι ίδιο με των υπόλοιπων smartphones της Meizu και διαθέτει μεταλλική κατασκευή.

Το Meizu M3 Max εξοπλίζεται με μια τεράστια οθόνη 6-ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels και έχει πολύ μικρά περιθώρια στα πλάγιά της. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του κινητού είναι η μπαταρία του η οποία έχει χωρητικότητα 4,100 mAh, δηλαδή όσο έχουν και τα 7-ιντσα tablets, και φορτίζει μέχρι το 45% μέσα σε μισή ώρα.

Meizu M3 Max

Το phablet χρησιμοποιεί το chipset Helio P10 της MediaTek το οποίο έχει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή μέσα του, ο οποίος συνεργάζεται με τα 3 GB μνήμης RAM και τα 64 GB χωρητικότητας για να δουλέψει. Έχει επίσης υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD, 12-megapixels κάμερα με αισθητήρα Sony IMX258, διπλό LED flash, διάφραγμα f/2.2 και τεχνολογία PDAF, 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα με διάφραγμα f/2.0 και φακό 4P, και θύρα USB Type-C.

Το σώμα του Meizu M3 Max έχει διαστάσεις 163.4×81.6×7.94 χιλιοστά, βάρος 189 γραμμάρια και “βγαίνει” σε τέσσερα χρώματα: ασημί, γκρι, χρυσό και ροζ χρυσό. Επάνω στο κεντρικό κουμπί βρίσκεται ο ενσωματωμένος αισθητήρας αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων και στο κάτω μέρος υπάρχει η θύρα για ακουστικά 3.5mm, κάτι που δεν θα διαθέτουν κάποια κινητά από εδώ και πέρα. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Flyme OS 5.2 της κατασκευάστριας που στην ουσία είναι το Android 6.0 Marshmallow.

Το κινητό θα κυκλοφορήσει στη Κίνα στις 15 Σεπτεμβρίου με κόστος ~255$.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.