XBLOG logo @2x

M-Dress: Φόρεμα και Κινητό Τηλέφωνο δύο σε ένα!

Η τεχνολογία προχωράει με πολύ γρήγορους ρυθμούς! Έτσι σύντομα οι γυναίκες θα μπορούν να φοράνε το φόρεμα που βλέπετε στη φωτογραφία, το οποίο λειτουργεί και σαν κινητό τηλέφωνο! Το σχεδίασε η CuteCircuit και θα είναι διαθέσιμο σύντομα! Δείτε πώς λειτουργεί!

Η ονομασία του M-Dress καταρχήν προέρχεται από το “Mobile Phone Dress”. Το M-Dress είναι ένα μεταξωτό φόρεμα, το οποίο μπορεί να δεχθεί την κάρτα SIM του αριθμού σας, έτσι ώστε να μπορείτε να δεχθείτε αλλά και να κάνετε κλήσεις χωρίς να κουβαλάτε και το κανονικό κινητό σας μαζί!

Η εταιρία σχεδίασε το συγκεκριμένο φόρεμα κατόπιν έρευνας, η οποία έδειξε ότι αρκετές γυναίκες χάνουν κλήσεις στα κινητά τους τηλέφωνα, λόγω του ότι ειδικά όσες προτιμούν φορέματα και στενά ρούχα δεν μπορούν να έχουν το κινητό στην τσέπη και είτε το βάζουν στην τσάντα με αποτέλεσμα να μην το ακούνε, είτε δεν το παίρνουν καθόλου μαζί τους σε κάποιες εξόδους.

Με το M-Dress, όταν λάβετε κάποια κλήση, αυτό κουδουνίζει. Τώρα θα αναρωτιέστε πώς απαντάτε στην κλήση; Απλά σηκώνετε το χέρι και το φέρνετε κοντά στο αυτί, όπως βλέπετε στην φωτογραφία, και μιλάτε κανονικά! Για να τερματίσετε την κλήση απλά κατεβάζετε το χέρι σας στην αρχική του θέση.

Τα παραπάνω είναι ό,τι αναφέρει η εταιρία που σχεδίασε το φόρεμα στο site της. Η εταιρία στο site της έχει και online store, όπου μπορεί κανείς να αγοράσει τα προϊόντα της, ωστόσο απ΄ότι είδα το M-Dress έχει ένδειξη “Coming Soon”, ούτε έχει γίνει ακόμα γνωστή η τιμή του.

Ακόμα φυσικά δε γνωρίζουμε πώς μπορεί η γυναίκα που θα φοράει το M-Dress να πραγματοποιήσει κλήσεις, αναρωτιέμαι για παράδειγμα πώς θα μπορεί να επιλέξει τον αριθμό ή την επαφή που θέλει να καλέσει;

Επίσης όταν δέχεται κλήση, το “κουδουνίζει” τι σημαίνει; Ο ήχος του κουδουνίσματος προέρχεται από κάποιο συγκεκριμένο σημείο του φορέματος (πχ στο πάνω μέρος κοντά στα αυτιά); Λογικά επίσης σε κάποιο σημείο το φορέματος θα πρέπει να υπάρχει και μια μικρή μπαταρία που θα δίνει ενέργεια στο φόρεμα-κινητό τηλέφωνο.

Έψαξα και σε άλλα tech sites αλλά και στο YouTube μήπως βρω κάποιο βίντεο ή περισσότερες πληροφορίες για το M-Dress, αλλά ακόμα δεν υπάρχει τίποτα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.