XBLOG logo @2x

Ταχυφορτιστές για κινητά και laptop στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” οι ταξιδιώτες πλέον μπορούν να βρουν ταχυφορτιστές για να φορτίσουν τις συσκευές τους, οι οποίοι τοποθετήθηκαν από την LG Electronics, σε συνεργασία με το αεροδρόμιο…

Οι ταχυφορτιστές βρίσκονται σε επιλεγμένα σημεία του αεροδρομίου και διαθέτουν υποδοχές για 18 τύπους κινητών τηλεφώνων όπου το επιβατικό κοινό μπορεί να φορτίζει κινητά τηλέφωνα και smartphones. Επίσης, υπάρχουν παροχές ρεύματος για τη φόρτιση φορητών υπολογιστών.

Έτσι, όλοι οι ταξιδιώτες, αλλά και οι επαγγελματίες, θα μπορούν να επικοινωνούν άνετα με φίλους ή συνεργάτες, χωρίς το άγχος ότι μπορεί να τελειώσει η μπαταρία του κινητού ή του laptop.

Η χρήση των ταχυφορτιστών είναι δωρεάν για όλους, ενώ η φόρτιση θα πραγματοποιείται σε σύντομο χρονικό διάστημα (3 έως 15 λεπτά).

Ωραία πρωτοβουλία από την εταιρία και το αεροδρόμιο, μακάρι σύντομα να δούμε ανάλογες πρωτοβουλίες σε όλα ή έστω τα περισσότερα αεροδρόμια της χώρας, αλλά και σε άλλα σημεία όπου συγκεντρώνονται τουρίστες και ταξιδιώτες, όπως είναι τα λιμάνια, σταθμοί τρένων, σταθμοί λεωφορείων κλπ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.