XBLOG logo @2x

Βραβείο σχεδίασης κέρδισε το πληκτρολόγιο Logitech Wireless Solar K750

Η Logitech πήρε μία σημαντική διάκριση για τον σχεδιασμό των προϊόντων της. Με το αριστείο 2012 για σχεδίαση καταναλωτικών προϊόντων του International Forum Design (iF) τιμήθηκε το πληκτρολόγιο Wireless Solar K750.

Το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο λειτουργεί με το φως το περιβάλλοντος, ενώ με μία πλήρη φόρτιση μπορεί να λειτουργήσει έως και τρεις μήνες. Σχεδιάστηκε έτσι ώστε να προσφέρει ταχύτερη, πιο άνετη και πιο ήσυχη πληκτρολόγηση, ενώ στη κατασκευή του δεν έχει χρησιμοποιηθεί PVC και η συσκευασία του είναι πλήρως ανακυκλώσιμη.

Τα βραβεία προϊοντικού σχεδιασμού iF αναγνωρίζονται ως ένα από τα κορυφαία στο χώρο της σχεδίασης εδώ και 58 χρόνια και απονέμονται υπό την επίβλεψη του International Forum Design.

Ο Thibaud Nolf, product manager ΕΜΕΑ, για πληκτρολόγια και σετ πληκτρολογίων της Logitech δήλωσε: «Μας τιμά ιδιαίτερα η διάκριση του Wireless Solar με βραβείο σχεδιασμού από το iF. Η επιβράβευση από τους κριτές του iF επιβεβαιώνει όχι μόνο την σκληρή δουλειά μας στο σχεδιασμό αλλά συνολικά την αφοσίωση μας στη καινοτομία».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.