XBLOG logo @2x

Η OnePlus ανακοίνωσε ένα Limited-edition Black OnePlus 3T σε μαύρο χρώμα

Η OnePlus ανακοίνωσε σήμερα από το Παρίσι το νέο Limited-edition Black OnePlus 3T, σε συνεργασία με την τοπική εταιρία colette. Με την νέα έκδοση του 3T, οι δύο εταιρίες γιορτάζουν τα 20α γενέθλια της colette.

Όπως λέει και το όνομά του, το Limited-edition Black OnePlus 3T είναι μια περιορισμένη έκδοση της ναυαρχίδας με μαύρο μεταλλικό σώμα, χωρίς όμως διαφορές στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Η μόνη διαφορά που υπάρχει σε σύγκριση με τις υπόλοιπες εκδόσεις είναι το λογότυπο της colette στο πίσω μέρος του κινητού.

Το OnePlus 3T είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία smartphones του προηγούμενου έτους, λαμβάνοντας διάφορα βραβεία και αναγνώριση από τα ΜΜΕ και τους fans. Συνδυάζει κορυφαία χαρακτηριστικά όπως το Dash Charge, που προσφέρει στους χρήστες αυτονομία μιας μέρας με μισή ώρα φόρτισης, με 128 GB χωρητικότητα, 6 GB μνήμη RAM και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 821. Φυσικά τρέχει τη τελευταία έκδοση του Android.

Η OnePlus σε συνεργασία με τη γνωστή μπουτίκ θα παράγει 250 κομμάτια με το λογότυπο της colette χαραγμένο επάνω του. Η τιμή του ανέρχεται στα €479 και όσοι το αγοράσουν από το μαγαζί της colette στο Παρίσι θα πάρουν δώρο τα ακουστικά Bullets V2.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.