Βγήκε η πρώτη θήκη με… Android και 2 SIM για το iPhone

Έχετε iPhone όμως χρειάζεται να κουβαλάτε και ένα Android κινητό για να μπορείτε να τρέχετε Android apps που δεν υπάρχουν στο iOS; Ευτυχώς υπάρχει… μια θήκη για αυτό!

Η εταιρία ESTI ανακοίνωσε μια νέα θήκη για το iPhone η οποία έχει ένα Android smartphone ενσωματωμένο επάνω της. Το κινητό διαθέτει πλήρη οθόνη αφής, 256 GB αποθηκευτικό χώρο, NFC, δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και μπαταρία χωρητικότητας 2,800 mAh. Το πιο εντυπωσιακό; Διαθέτει ακόμη και υποδοχή για δύο κάρτες SIM, επομένως μπορείτε να έχετε τρεις αριθμούς σε μια συσκευή.

Η θήκη ονομάζεται Eye και τρέχει το Android 7.1 Nougat. Με αυτή μπορείτε να τρέξετε Android εφαρμογές και παιχνίδια (έρχεται με Play Store), να κάνετε κλήσεις ή να μπείτε στο Internet, να τη χρησιμοποιήσετε σαν power bank για το iPhone, να τη χρησιμοποιήσετε σαν κύριο κινητό αν τελειώσει η μπαταρία του iPhone ή να τη χρησιμοποιήσετε σαν σκόπευτρο για τη κάμερα του iPhone.

Η Eye της ESTI είναι συμβατή με πολλά iPhone (από τα 6 και 6 Plus έως τα 7 και 7 Plus) και μπορείτε να την πάρετε με μόλις $95 μέσω του KickStarter. Θα κυκλοφορήσει αργότερα στα καταστήματα με τη διπλάσια τιμή.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.