XBLOG logo @2x

Βγήκε η πρώτη θήκη με… Android και 2 SIM για το iPhone

Έχετε iPhone όμως χρειάζεται να κουβαλάτε και ένα Android κινητό για να μπορείτε να τρέχετε Android apps που δεν υπάρχουν στο iOS; Ευτυχώς υπάρχει… μια θήκη για αυτό!

Η εταιρία ESTI ανακοίνωσε μια νέα θήκη για το iPhone η οποία έχει ένα Android smartphone ενσωματωμένο επάνω της. Το κινητό διαθέτει πλήρη οθόνη αφής, 256 GB αποθηκευτικό χώρο, NFC, δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και μπαταρία χωρητικότητας 2,800 mAh. Το πιο εντυπωσιακό; Διαθέτει ακόμη και υποδοχή για δύο κάρτες SIM, επομένως μπορείτε να έχετε τρεις αριθμούς σε μια συσκευή.

Η θήκη ονομάζεται Eye και τρέχει το Android 7.1 Nougat. Με αυτή μπορείτε να τρέξετε Android εφαρμογές και παιχνίδια (έρχεται με Play Store), να κάνετε κλήσεις ή να μπείτε στο Internet, να τη χρησιμοποιήσετε σαν power bank για το iPhone, να τη χρησιμοποιήσετε σαν κύριο κινητό αν τελειώσει η μπαταρία του iPhone ή να τη χρησιμοποιήσετε σαν σκόπευτρο για τη κάμερα του iPhone.

Η Eye της ESTI είναι συμβατή με πολλά iPhone (από τα 6 και 6 Plus έως τα 7 και 7 Plus) και μπορείτε να την πάρετε με μόλις $95 μέσω του KickStarter. Θα κυκλοφορήσει αργότερα στα καταστήματα με τη διπλάσια τιμή.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.