XBLOG logo @2x

Lime: Πληρώστε για το πατίνι του φίλου σας με το Group Ride

Τα ηλεκτρικά πατίνια της Lime έρχονται στο Ρέθυμνο
Στην φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά η Leslie Elder, Γενική Διευθύντρια της Lime για την Ελλάδα, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Μαρινάκης και ο Alessandro Tommasi, Γενικός Διευθυντής Κυβερνητικών Σχέσεων της Lime.

Η Lime λανσάρει ένα νέο χαρακτηριστικό, το Group Ride, το οποίο σας επιτρέπει να πληρώνετε εσείς για το ηλεκτρικό πατίνι που θα νοικιάσει ο φίλος σας. Για παράδειγμα, αν είστε μαζί με τον φίλο σας και εκείνος δεν έχει μπαταρία στο κινητό του, μπορείτε να πληρώσετε εσείς για το πατίνι που θα πάρει.

Το Group Ride επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώνουν έως και πέντε ηλεκτρικά πατίνια από τον ίδιο λογαριασμό. Απλά πατούν στο εικονίδιο “Group Ride” που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το εικονίδιο “Scan To Ride” στην εφαρμογή της Lime και ξεκινούν. Mπορείτε να καλέσετε τους φίλους να σας ακολουθήσουν ακόμα και αν η πορεία σας με το ηλεκτρικό πατίνι έχει ήδη ξεκινήσει.

Για τη χρήση τους Group Ride όλοι οι οδηγοί πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς και όρους της Lime:

  • Nα φορούν κράνος
  • Να παρακολουθούν την κατάσταση του δρόμου και τα πιθανά εμπόδια 
  • Η οδήγηση υπό την επήρεια απαγορεύεται
  • Οι οδηγοί πρέπει να είναι πάνω από 18 χρονών
  • Οδηγείτε με δική σας ευθύνη
  • Μόνο ένας οδηγός επιτρέπεται ανά ηλεκτρικό πατίνι

Το Group Ride δοκιμάστηκε πρώτα σε Γαλλία, Πολωνία και Χιλή τον Ιούνιο, και τώρα λανσάρεται σε περισσότερες πόλεις σε όλη την Ευρώπη συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας.

Ο April Li , Product Manager της Lime, δήλωσε:

«Είμαστε κατενθουσιασμένοι που αποτελούμε την πρώτη εταιρεία ηλεκτρικών πατινιών που λανσάρει αυτό το πολυαναμενόμενο χαρακτηριστικό στις πόλεις ανά τον κόσμο. Τώρα πια με το Group Ride πολλοί από τους χρήστες της Lime θα μπορούν εύκολα να μοιράζονται τη χαρά και τα οφέλη της βιώσιμης, προσβάσιμης έξυπνης μικρο-κινητικότητας με τους φίλους τους και τα μέλη της οικογένειάς τους.»

Lime Group Share

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.