XBLOG logo @2x

Lime: Έκπτωση 50% στους πελάτες της Ν26 για 4 μήνες

Η Lime, η κορυφαία εταιρεία στην μικρο-κινητικότητα, και η Ψηφιακή Τράπεζα Ν26 ανακοίνωσαν σήμερα τη συνεργασία τους για να προσφέρουν στους πελάτες της Ν26 έκπτωση 50% σε απεριόριστες διαδρομές με τα ηλεκτρικά πατίνια και ποδήλατα της Lime σε 11 χώρες της Ευρώπης. Μια παγκόσμια πρώτη και για τις δύο εταιρείες, που τιμούν με τον τρόπο αυτόν το κοινό τους όραμα για την μικρο-κινητικότητα, και προσφέρουν στους πελάτες τους την ελευθερία και την άνεση της μετακίνησης στην πόλη σε χαμηλότερες τιμές.

Από σήμερα και μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2019, οι πελάτες της Ν26 σε Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελλάδα, Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία, Πολωνία, Πορτογαλία και Σουηδία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις χρεωστικές κάρτες της Ν26 στην εφαρμογή της Lime, και αυτομάτως θα επωφεληθούν από έκπτωση 50% σε όλες τους τις διαδρομές μέσω της Lime. Οι χρήστες της Lime που δεν διαθέτουν κάρτα της Ν26 μπορούν να ανοίξουν έναν λογαριασμό χωρίς χρέωση και να απολαύσουν τα ίδια οφέλη. 

«Αποστολή μας είναι να εξετάσουμε εκ νέου τον τρόπο που οι άνθρωποι μετακινούνται στις πόλεις τους, ενώ αναζητούμε διαρκώς τρόπους βελτίωσης της οδηγικής εμπειρίας επιφέροντας νέα οφέλη», λέει ο David Richter, CBO της Lime. «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία με την Ν26, μια εταιρεία που δίνει όπως κι εμείς προτεραιότητα στις εφαρμογές της κινητής τηλεφωνίας, σε μία από τις σημαντικότερες για εμάς περιοχές. Είτε είστε φανατικοί χρήστες της Lime είτε χρησιμοποιήσετε τα πατίνια και ποδήλατα της εταιρείας για πρώτη φορά, αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία να απολαύσετε την ελευθερία και την ευελιξία της κινητικότητας με έναν τρόπο βιώσιμο και οικονομικό».

Ως κορυφαίες εταιρείες διεθνούς βεληνεκούς, η Ν26 και η Lime εξακολουθούν να επαναπροσδιορίζουν τη ζωή στην πόλη για εκατομμύρια ανθρώπους. Η μεταξύ τους συνεργασία ήταν το επόμενο βήμα και για τις δύο εταιρείες, που εξελίσσουν ένα πιστό πελατολόγιο με ραγδαία ανάπτυξη στην Ευρώπη. Η Ν26 παρέχει στους πελάτες της την ελευθερία να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους ζητήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε έναν διαρκώς κινούμενο και εξατομικευμένο σύγχρονο τρόπο ζωής. Η Lime φαντάζεται εκ νέου την αστική μετακίνηση συνδέοντας τους ανθρώπους με νέες, κοινόχρηστες εναλλακτικές επιλογές μικρο-κινητικότητας που επιτρέπουν πρακτικές και βιώσιμες διαδρομές.

«Πιστεύουμε ότι οι τραπεζικές συναλλαγές θα πρέπει να είναι ευέλικτες και διαφανείς, σχεδιασμένες έτσι ώστε να υποστηρίζουν απρόσκοπτα την καθημερινότητα του πελάτη. Μέσω της συνεργασίας με τη Lime, η Ν26 θα προσφέρει στους πελάτες της αποκλειστικά προνόμια που αντανακλούν την αυξανόμενη χρήση της μικρο-κινητικότητας ως καθημερινή συνήθεια των πελατών μας. Αναμένουμε ότι οι νέοι και οι υφιστάμενοι πελάτες της Ν26 θα απολαύσουν από σήμερα περισσότερες διαδρομές ως αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας”, ανέφερε ο Daniel Calvert, Επικεφαλής Συνεργασιών στην Ν26.

H Lime και η Ν26 ενθαρρύνουν όλους να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτή την προσφορά και να απολαύσουν το καλοκαίρι τους ταξιδεύοντας σε ολόκληρη την Ευρώπη, παραμένοντας ταυτόχρονα ασφαλείς. Όταν οι οδηγοί χρησιμοποιούν ένα ηλεκτρονικό πατίνι ή ποδήλατο, πρέπει πάντα:

  • Να φοράνε κράνη
  • Να κάνουν έναν έλεγχο ασφαλείας πριν τη χρήση
  • Να οδηγούν με ασφάλεια και να χρησιμοποιούν τα φρένα για να επιβραδύνουν ή να σταματήσουν το όχημα
  • Να είναι προσεκτικοί με τα οδικά εμπόδια
  • Να ακολουθούν πάντα τον ΚΟΚ
  • Να παρκάρουν σωστά δίπλα από το κράσπεδο

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική ασφαλείας της Lime και την πρώτη διαδρομή, παρακαλούμε ανατρέξτε στη σχετική σελίδα ασφαλείας της Lime.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.