XBLOG logo @2x

LG UltraFine 5K: Το monitor των $1,000 δεν δουλεύει κοντά στα routers

Η LG επανασχεδιάζει το monitor LG UltraFine 5K έτσι ώστε να μπορεί να δουλεύει άμα βρίσκεται δίπλα σε routers. Η 27-ιντσών οθόνη έχει πρόβλημα άμα τοποθετηθεί κοντά σε ένα router, με τους χρήστες να αναφέρουν ότι η οθόνη τρεμοπαίζει, αποσυνδέεται ή παγώνει τον υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος λόγω ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών.

Σε δήλωσή της στο Recode, η εταιρία απολογείται και αποκάλυψε πως σκοπεύει να επανασχεδιάσει τα monitors για να λύσει το πρόβλημα. Συγκεκριμένα τα νέα μοντέλα από τον Φεβρουάριο και μετά θα διαθέτουν ενισχυμένη θωράκιση για να μην υπάρχουν παρεμβολές.

Η LG Ελλάς δήλωσε:
«Είμαστε ενήμεροι σχετικά με αναφορές σύμφωνα με τις οποίες οι χρήστες της οθόνης LG UltraFine 5K 27 ιντσών, (κωδικός μοντέλου: 27MD5K) ενδέχεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα απόδοσης τα οποία προκαλούνται από την παρεμβολή σήματος όταν ένα σημείο πρόσβασης Wi-Fi τοποθετείται πίσω από την οθόνη σε απόσταση έως και 0,6 μέτρα. Αλλάζοντας τη θέση ή την τοποθέτηση είτε του router είτε της οθόνης θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Πελάτες οι οποίοι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα UltraFine monitors μπορούν να επικοινωνήσουν με το πλησιέστερο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της LG προκειμένου να εξυπηρετηθούν άμεσα. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερα ποιοτικά προϊόντα. Σε αυτό το πλαίσιο, οι LG UltraFine 5K οθόνες 27 ιντσών που θα κατασκευαστούν μετά το Φεβρουάριο του 2017 θα διαθέτουν ενισχυμένη «θωράκιση».

Τέλος, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος κωδικός οθόνης δεν κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά.»

Όσοι έχετε ένα monitor LG UltraFine 5K θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κοντινότερο κέντρο πελατών της LG για να σας δοθεί ένα νέο.

Ενημέρωση (7 Φεβ 2017 @ 15:18): Προστέθηκε η επίσημη δήλωση της Ελλάς.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.