XBLOG logo @2x

LG G6: Διέρρευσαν τα πάντα για την επερχόμενη ναυαρχίδα

Η LG στις 26 Φεβρουαρίου πρόκειται να ανακοινώσει τη νέα της ναυαρχίδα για φέτος, το πολυαναμενόμενο LG G6, ωστόσο 20 μέρες πριν γνωρίζουμε ήδη τα πάντα για αυτό. Αν και μέχρι τώρα η LG είχε καταφέρει να κρατήσει το κινητό καλά κρυμμένο, τις τελευταίες μέρες είχαμε ένα “κύμα” διαρροών, όπως έγινε και με το Huawei P10.

Σε αντίθεση με το περσινό G5, το LG G6 δεν διαθέτει αρθρωτό σχεδιασμό, μεγάλα bezels και ένα τόνο… αστάρι. Η LG διόρθωσε αυτά τα λάθη με ένα όμορφο ενιαίο σώμα από μέταλλο με βουρτσισμένο σχεδιασμό (παρόμοιο με του HTC One M8). Στο πίσω μέρος έχει παραμείνει στην ίδια θέση η διπλή κάμερα πάνω από τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων (που χρησιμοποιείται και σαν κουμπί ενέργειας), στο κάτω μέρος βλέπουμε το μονό ηχείο μαζί με τη θύρα USB Type-C, στα αριστερά υπάρχουν τα κουμπιά έντασης, στην άλλη μεριά η υποδοχή για τις κάρτες SIM και microSD και επάνω βρίσκουμε το jack για ακουστικά 3.5mm.

Μπροστά έχουμε ευχάριστα νέα, αφού η LG κατάφερε να μειώσει στο ελάχιστο τα bezels του κινητού και του έδωσε ωραίες στρογγυλεμένες γωνίες.


Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες και διαρροές, το LG G6 έρχεται με 5,7-ιντσών Quad HD LCD οθόνη με επικάλυψη Gorilla Glass 5 (ανάλυση 2,880×1,440 pixels), Qualcomm Snapdragon 821 chipset, 6 GB RAM, 64/128 GB χωρητικότητα και σώμα πιστοποιημένο στο πρωτόκολλο IP68 για αντοχή στη σκόνη και το νερό. Το 6 είναι το πρώτο μοντέλο της σειράς G που δεν διαθέτει αφαιρούμενη μπαταρία.

Όσο για τις κύριες κάμερες, αμφότερες έχουν ανάλυση 16-megapixel και διάφραγμα f/1.8, όμως η μία έχει μέγεθος 29mm και η άλλη 12mm. Διαθέτουν laser autofocus, LED flash και σύστημα οπτικής σταθεροποίησης 3-αξόνων, και μπορούν να καταγράψουν 2160p ή 1080p βίντεο στα 30fps με HDR και στερεοφωνικό ήχο. Η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 12-megapixels για καθαρές selfies.

Τέλος, ακολουθούν φωτογραφίες από μια ανεπίσημη, ανθεκτική θήκη:

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.