XBLOG logo @2x

LG Optimus L3II: Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά

Η LG παρουσιάζει το Optimus L3II στην ελληνική αγορά!

Το συγκεκριμένο smartphone αποτελεί το πρώτο μοντέλο που κάνει την εμφάνισή του στη χώρα μας από τη νέα σειρά Optimus L SeriesII της LG και αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης σειράς Optimus L Series. Ο κομψός σχεδιασμός του με λιτές και ξεκάθαρες γραμμές, καθώς και τα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αποτελούν μια δυνατή πρόταση για κάθε τύπο χρήστη.

Το Optimus L3II διαθέτει οθόνη IPS QVGA 3,2 ιντσών με ανάλυση 320 x 240 pixels, η οποία παρέχει ιδανική εμπειρία θέασης, ενώ με τη μπαταρία 1,540 mAh, ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στις αγαπημένες του εφαρμογές για πολλές ώρες. Το συγκεκριμένο μοντέλο περιέχει τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S1 και λειτουργικό σύστημα Android 4.1 Jelly Bean.

Επιπλέον το Optimus L3II ενσωματώνει τις αποκλειστικές εφαρμογές QuickMemo και Safety Care. Συγκεκριμένα, με το QuickMemo ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει τις προσωπικές του σημειώσεις πάνω σε οποιαδήποτε οθόνη, όπως σε μία σελίδα στο Internet, σε μία φωτογραφία ή ακόμα και σε ένα χάρτη και στη συνέχεια να τις αποθηκεύσει ή να τις μοιραστει με τους φίλους τους.

Το Safety Care προσφέρει τρεις επιλογές: Προώθηση κλήσεων έκτακτης ανάγκης, ειδοποίηση μη χρήσης του τηλεφώνου και ειδοποίηση της τοποθεσίας του τηλεφώνου, λειτουργίες μέσω των οποίων μπορεί ο χρήστης να επικοινωνήσει με ένα κοντινό του πρόσωπο σε περίπτωση ανάγκης.

Το LG Optimus L3II κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά στην τιμή των 139 ευρώ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά LG Optimus L3II

  • Οθόνη Αφής IPS 3.2” QVGA
  • Λειτουργικό Android Jelly Bean 4.1
  • 1GHZ Single Core
  • Kάμερα 3 Megapixel
  • Μπαταρία 1.540 mAh
  • Αποκλειστικές Εφαρμογές QuickMemo & Safety Care
  • Δυνατότητα λήψης φωτογραφίας με φωνητική εντολή

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.