XBLOG logo @2x

ΣΟΚ! Γυναίκα έπεσε στις ράγες του τρένου για να πιάσει το κινητό της! (video)

Το βίντεο που θα δείτε σε αυτό το post πραγματικά είναι σοκαριστικό!

Μία νεαρή γυναίκα περιμένει το τρένο στην αποβάθρα σταθμού της Βραζιλίας, όταν της έπεσε κάποια στιγμή το κινητό στις ράγες του σταθμού!

Χωρίς δεύτερη σκέψη η γυναίκα κατέβηκε στις ράγες προκειμένου να πιάσει το κινητό, χωρίς να σκεφτεί προφανώς ότι μπορεί εκείνη την ώρα να περάσει το τρένο, όπως και έγινε!

Δευτερόλεπτα αργότερα πλησιάζει το τρένο στον σταθμό, ο μηχανοδηγός του οποίου βλέποντας την γυναίκα πάνω στις ράγες κορνάρει διαρκώς!

Η γυναίκα προλαβαίνει στο τσακ να ανέβει στην αποβάθρα με τη βοήθεια ενός υπαλλήλου ασφαλείας του σταθμού, κυριολεκτικά κλάσματα του δευτερολέπτου προτού περάσει το τρένο από εκείνο το σημείο!

Δείτε το βίντεο!

Εννοείται ότι στην περίπτωση που σου πέσει το κινητό στις ράγες του τρένου ενώ βρίσκεσαι σε κάποιο σταθμό τρένου ή μετρό στην Αθήνα ή οπουδήποτε, ξεχνάς την περίπτωση να κατέβεις στις ράγες για να το πιάσεις! Βάζεις σε κίνδυνο τη ζωή σου και δεν αξίζει να το κάνεις είτε το κινητό σου (ή άλλο αντικείμενο) αξίζει 50 ή 750 ευρώ!

Αν σου πέσει το κινητό ή άλλο αντικείμενο στις ράγες το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ενημερώσεις κάποιον υπεύθυνο του σταθμού στον οποίο βρίσκεσαι και εκείνος θα φροντίσει τα υπόλοιπα πάνω απ΄όλα με ασφάλεια.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.