XBLOG logo @2x

Η LG φέρνει τη νέα εποχή για την οικιακή ψυχαγωγία με τις LG NanoCell και UHD τηλεοράσεις

Η LG Electronics (LG), φέρνει μία νέα εποχή στην οικιακή ψυχαγωγία προσφέροντας στους καταναλωτές ανώτερη ποιότητα εικόνας και πλούσια χρώματα, με τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων NanoCell και UHD. Τα μοντέλα NanoCell SM9800, SM9010, SM9000, SM8600, SM8500, SM8200 από 49 έως 86 ίντσες και τα UHD μοντέλα UM7610, UM7600, UM7450, UM7400, UM7390, UM7110, UM7100 από 43 έως 86 ίντσες διαθέτουν κομψό σχεδιασμό, ενσωματώνοντας κορυφαίες τεχνολογίες, για μια απολαυστική εμπειρία θέασης.

Συγκεκριμένα, οι NanoCell τηλεοράσεις διαθέτουν το Nano Color, προσφέρoντας μια εκπληκτική οπτική εμπειρία χάρη στην τεχνολογία NanoCell που ενισχύει την καθαρότητα των χρωμάτων χρησιμοποιώντας νανοσωματίδια μεγέθους 1nm, για ακόμη πιο ρεαλιστική εικόνα. Παράλληλα, με τη λειτουργία Nano Accuracy επιτυγχάνεται απόδοση χρωμάτων με υψηλή ακρίβεια ακόμα και σε ευρεία γωνία θέασης. Ενώ με το Nano Black και την τεχνολογία Full Array Dimming, ελέγχονται με ακρίβεια οι μονάδες οπίσθιου φωτισμού, αποδίδοντας βαθύτερο μαύρο.

LG Nanocell TV Accuracy

Παράλληλα, τα νέα UHD μοντέλα υποστηρίζουν ανάλυση, που προσφέρει ρεαλιστικές εικόνες, με εξαιρετική λεπτομέρεια και ζωηρά χρώματα, για μια καθηλωτική εμπειρία θέασης. Χάρη στο πάνελ IPS 4K με την ευρεία γωνία θέασης, οι εικόνες προβάλλονται με χρωματική ακρίβεια που αγγίζει σχεδόν το 100%, ακόμα και από γωνία θέασης 60 μοιρών. Ταυτόχρονα, με την λειτουργία True Color Accuracy που διαθέτουν, ακόμα και η παραμικρή χρωματική διαφορά αναπαρίσταται με ακρίβεια, αποδίδοντας ευκρινέστερα και πλουσιότερα χρώματα.

Ανάμεσα στα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων NanoCell μοντέλων, συμπεριλαμβάνεται ο αναβαθμισμένος a7 Gen2 επεξεργαστής με τον αλγόριθμο Deep Learning AI, που αναβαθμίζει την ποιότητα εικόνας, την καθαρότητα, την ευκρίνεια, τη λεπτομέρεια και τη φωτεινότητα, αναλύοντας το περιεχόμενο και τον περιβάλλοντα φωτισμό. Ταυτόχρονα, o επεξεργαστής α7 βελτιστοποιεί τον ήχο ανάλογα με το είδος, αναγνωρίζοντας τη φωνή, τα εφέ και τη συχνότητα και επιτρέπει την μίξη του ήχου 2 καναλιών σε ήχο surround 5.1. Επιπλέον, η τεχνολογία αναγνώρισης χώρου συμβάλλει σε πιο ισορροπημένο ήχο, ενώ χάρη στην τεχνολογία AI Acoustic Tuning, ο χρήστης απολαμβάνει ήχο υψηλής ποιότητας, ανεξαρτήτως της διάταξης του χώρου, καθώς αντιλαμβάνεται το σημείο θέασης, προσαρμόζοντας την ακουστική στον εκάστοτε χώρο. Οι UHD τηλεοράσεις διαθέτουν τον γρήγορο τετραπύρηνο επεξεργαστή, που εξαλείφει τον θόρυβο και δημιουργεί δυναμικότερα χρώματα και αντίθεση.

LG Nanocell TV

Με την υποστήριξη του 4K Cinema HDR στα νέα μοντέλα των Nanocell τηλεοράσεων, ο θεατής βλέπει εικόνες με ζωντανά χρώματα που αγγίζουν την πραγματική ζωή. Το Dolby Vision HDR, αποδίδει με ακρίβεια κινηματογραφικές εικόνες, ενώ σε συνδυασμό με το Dolby Atmos φέρνουν τον κινηματογραφικό ήχο στο σπίτι. Επιπλέον, το 4K Active HDR στα μοντέλα UHD βελτιστοποιεί κάθε σκηνή, ενώ το Multi-HDR που περιλαμβάνει το HDR10 και το HLG, σε συνδυασμό με τη τεχνολογία δυναμικής βελτίωσης της LG σε κάθε σκηνή, προσφέρει απολαυστικό περιεχόμενο. Ακόμη, η ενσωματωμένη τεχνολογία DTS Virtual X προσφέρει πολυδιάστατο, αψεγάδιαστο ήχο, από όλες τις γωνίες. 

Τέλος, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν τον θαυμαστό κόσμο των NanoCell και UHD 4K τηλεοράσεων AI ThinQ με ανώτερη ευφυΐα, καθώς προσφέρουν πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών AI μέσα από διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Alexa και του Google Assistant. Έτσι, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα ελέγχου, χρησιμοποιώντας συνομιλίες φωνητικών εντολών. Tα νέα μοντέλα παρέχουν υποστήριξη για το Apple AirPlay2, μέσω του οποίου, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν βίντεο από iTunes και άλλες εφαρμογές, καθώς και να απολαμβάνουν μουσική και φωτογραφίες, απευθείας από τις Apple συσκευές τους στην ThinQ AI τηλεόρασή τους. Τέλος, με το έξυπνο LG Magic Remote Control, ο χρήστης μπορεί να απολαύσει εύκολη πλοήγηση της LG Smart τηλεόρασής του.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.