XBLOG logo @2x

Nέο κλιματιστικό LG Libero Plus R32 από τη σειρά DualCool

Η LG Electronics (LG), πρωτοπόρος στον τομέα του κλιματισμού, διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία, ώστε να προσφέρει στους καταναλωτές υψηλής ποιότητας προϊόντα. Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάζει το νέο κλιματιστικό της σειράς DualCool, LG Libero Plus R32, το οποίο εξασφαλίζει απόλυτα καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο, εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια με φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό υγρό R32.

Το νέο κλιματιστικό Libero Plus ενεργειακής σήμανσης A+++, διαθέτει το ψυκτικό μέσο R32, το οποίο αναγνωρίζεται διεθνώς ως οικολογικό προϊόν και είναι το μοναδικό ψυκτικό μέσο χαμηλού όγκου, που προσφέρει την ίδια απόδοση με οποιοδήποτε συμβατικό ψυκτικό υγρό.

Επιπλέον, ο μοναδικός Dual Compressor Inverter που διαθέτουν τα προϊόντα της σειράς DualCool, εξασφαλίζει ισορροπία, σταθερότητα, αποδοτικότητα, καθώς και γρήγορη ψύξη με περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας (έως και 70%) σε σχέση με τους συμβατικούς συμπιεστές. Ακόμη, ο αέρας εξωθείται πιο μακριά και πιο γρήγορα, επιτυγχάνοντας την επιθυμητή θερμοκρασία έως και 40% πιο γρήγορα από τα κλιματιστικά χωρίς συμπιεστή inverter.

Παράλληλα, με τη λειτουργία Smart Diagnosis οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν από το κινητό τους εύκολα και γρήγορα, τις ρυθμίσεις του κλιματιστικού, πιθανές ενδείξεις δυσλειτουργίας και άλλες πληροφορίες, ενώ με την οθόνη κατανάλωσης ενέργειας, τους δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθούν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας της μονάδας, εξοικονομώντας με αυτόν τον τρόπο ενέργεια.

Επιπλέον, το νέο LG Libero Plus R32 διαθέτει την λειτουργία Auto Cleaning για αυτόματο καθαρισμό και το ειδικό Dual Protection φίλτρο για να μαζεύει τη σκόνη, ενώ το εσωτερικό του κλιματιστικού διατηρείται καθαρό αποξηραίνοντας τον εναλλάκτη θερμότητας και αποστειρώνοντας το εσωτερικό. Ενώ, με τη λειτουργία Fast Cooling το ψυχρό ρεύμα αέρα φτάνει σε όλες τις γωνίες του δωματίου κρατώντας το χώρο δροσερό και άνετο, ανεξάρτητα από το σημείο εγκατάστασης του κλιματιστικού. Τέλος, με την εξειδικευμένη επίστρωση Gold Fin™ προστατεύεται η επιφάνεια του εναλλάκτη θερμότητας από την ανεπιθύμητη φθορά στον χρόνο και τη διάβρωση.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.