XBLOG logo @2x

Η LG και η Landing AI ενώνουν τις δυνάμεις τους φέρνοντας νέες εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη

Η LG Electronics (LG) προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την startup εταιρεία Landing AI, που εδρεύει στην Silicon Valley. Τη σχετική συμφωνία υπέγραψαν ο Πρόεδρος και Chief Technology Officer της LG Dr. I.P. Park μαζί με τον CEO και ιδρυτή της Landing AI, Dr. Andrew Ng.

Η συνεργασία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης (AI) για την περαιτέρω βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων της LG, καθώς και για την ανάπτυξη συνεργατικών επιχειρηματικών μοντέλων. Η Landing AI έχει αναπτύξει εργαλεία μηχανικής όρασης και αλγόριθμους που λειτουργούν πολύ πέρα από την ανθρώπινη όραση.

lg landing ai partnership 1 0

«Η τεχνητή νοημοσύνη πρόκειται για μία ιδιαίτερα μετασχηματιστική τεχνολογία και αυτή η συνεργασία αποδεικνύει τη φιλοδοξία μας όχι μόνο να δημιουργήσουμε πρωτοποριακά προϊόντα που την ενσωματώνουν, αλλά και να προωθήσουμε το όραμά μας για ένα μέλλον με ενισχυμένες ΑΙ δυνατότητες», ανέφερε ο Dr. Ng, CEO της Landing AI, Πρώην Επικεφαλής επιστήμονας στο Baidu και ιδρυτής του Google Brain.

Ενστερνίζοντας το όραμα του Dr. Ng, ο Dr. Park συμπλήρωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Landing AI. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης και να προσφέρουμε αναβαθμισμένο τρόπο ζωής για τους καταναλωτές μέσω μιας πιο προηγμένης ΑΙ τεχνολογίας».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.