XBLOG logo @2x

Η LG κερδίζει το κορυφαίο βραβείο Edison για την ενεργειακή καινοτομία στον κλιματισμό

Η LG Electronics (LG) τιμήθηκε με το ξεχωριστό χρυσό βραβείο Edison 2019, την υψηλότερη διάκριση στην κατηγορία Ενέργεια και Βιωσιμότητα, για την πρωτοποριακή τεχνολογία κλιματισμού της, η οποία επιτυγχάνει έως 40% μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, με τις καλύτερες επιδόσεις.

LG Edison award

Τα Βραβεία Edison, τα οποία αναδεικνύουν τα πλέον καινοτόμα προϊόντα και τους ηγέτες των επιχειρήσεων στον κόσμο, είναι από τα βραβεία με το υψηλότερο κύρος για την αριστεία στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών, το marketing, το σχεδιασμό και την καινοτομία. Η LG κέρδισε τις μεγαλύτερες διακρίσεις στην υποκατηγορία Smart Climate Control για τα έξυπνα κλιματιστικά με Wi-Fi και τους συμπιεστές DUAL Inverter, ως αναγνώριση της πρωτοποριακής καινοτομίας, της απόδοσης και της αποδοτικότητάς τους.

Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία της εταιρείας LG DUAL Inverter Compressor™, η LG είναι η πρώτη στις Ηνωμένες Πολιτείες που προσφέρει οικιακά κλιματιστικά με μεταβλητή συχνότητα περιστροφής του συμπιεστή, τα οποία παρέχουν αθόρυβη λειτουργία. Η τεχνολογία συμπιεστών μεταβλητής συχνότητας περιστροφής της LG τιμήθηκε, επίσης, από την Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ με τα ENERGY STAR® Emerging Technology Awards 2018 και 2019, τα οποία αναδεικνύουν νέες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη λειτουργία τους.

[irp][/irp]

Ενώ τα συμβατικά κλιματιστικά λειτουργούν εξ ολοκλήρου με ενεργοποίηση και απενεργοποίηση, τα έξυπνα κλιματιστικά της LG με τεχνολογία DUAL Invertor Compressor ρυθμίζουν συνεχώς την συχνότητα περιστροφής του συμπιεστή για να πετύχουν εύκολα και γρήγορα την επιθυμητή θερμοκρασία δωματίου. Αυτό σημαίνει λιγότερες διακυμάνσεις και, ανάλογα με το μοντέλο, 15, 25 έως και 40% μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση από την ελάχιστη απαίτηση της πιστοποίησης ENERGY STAR, βοηθώντας τους καταναλωτές στην εξοικονόμηση ενέργειας και μειώνοντας τις εκπομπές CO2.

Το βραβείο Edison της LG «επιβεβαιώνει ότι η καινοτομία δεν κοιμάται ποτέ», δήλωσε ο Frank Bonafilia, Executive Director των Βραβείων Edison. «Με την ευφυΐα και τις τεχνολογικές εξελίξεις, τα όνειρα του χθες θα γίνουν η σημερινή πραγματικότητα για να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο ζούμε, εργαζόμαστε, αλλά και παίζουμε».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.