XBLOG logo @2x

Η LG παρουσιάζει τα εντυπωσιακά πλεονεκτήματα του LG Home στην InnoFest Europe 2019

Η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει το πρωτοποριακό LG Home στην InnoFest Europe 2019, στη Μαδρίτη, από τις 2 μέχρι τις 3 Απριλίου. Στο Ευρωπαϊκό λανσάρισμα, η LG παρουσιάζει για πρώτη φορά το πολυδιάστατο portfolio της αναφορικά με τις λύσεις στους χώρους του σπιτιού, προς όφελος των σημαντικότερων συνεργατών του δικτύου λιανικής πώλησης και των Μέσων Ενημέρωσης (MME).

Φέτος, η LG εκθέτει την ολοκληρωμένη αξία υπηρεσιών για ποιοτικό τρόπο ζωής, το LG Home, παρουσιάζοντας την τεχνογνωσία της στην καινοτομία και τη διασύνδεση σε πραγματικές, καθημερινές καταστάσεις. Η εταιρεία έχει διαμορφώσει ένα ευρύχωρο σπίτι στη γειτονιά της La Moraleja, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά μια σειρά από πρωτοποριακές λύσεις σε «δράση». Μεταφέροντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα από τον εκθεσιακό χώρο στο φυσικό τους περιβάλλον, η LG παρέχει μια συναρπαστική εμπειρία, ενώ παράλληλα αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητα που την καθιστούν πρωτοπόρο στον τρόπο ζωής.

LG Home InnoFest Europe 2019 2

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της εταιρείας για τις υπηρεσίες στο σπίτι βρίσκονται οι οικιακές συσκευές ναυαρχίδες LG ThinQ, LG SIGNATURE και οι συλλογές LG Objet με το LG ThinkQ να αποτελεί την ‘καρδιά’ της ολοκληρωμένης λύσης για το σπίτι. Χωρισμένο σε τρεις ορόφους, το LG Home θα είναι εξοπλισμένο με τα πιο πρόσφατα μοντέλα από αυτές τις σειρές, που θα είναι σε λειτουργία για την υλοποίηση διαφορετικών καθημερινών, πραγματικών εργασιών.

Μπαίνοντας στο σπίτι και περνώντας μέσα από το καθιστικό, τον χώρο για το πλύσιμο των ρούχων και την κουζίνα, οι επισκέπτες θα δουν πώς ο προσεγμένος και κομψός σχεδιασμός των προϊόντων της LG, τους επιτρέπει να εναρμονίζονται με τη διακόσμηση και την αρχιτεκτονική οποιουδήποτε χώρου. Εκλεπτυσμένες και σχεδιασμένες με ποιοτικά υλικά, οι συσκευές της LG προσφέρουν μια άμεση αναβάθμιση του στυλ που θα λατρέψουν οι καταναλωτές. Ο δεύτερος όροφος υπογραμμίζει περαιτέρω τo ενδιαφέρον της LG για την αισθητική, με τις συσκευές LG SIGNATURE και LG Objet να συνδυάζουν τη λειτουργικότητα και την πολυτελή εμφάνιση, προσφέροντας ένα αναβαθμισμένο τρόπο ζωής. Ο εκθεσιακός χώρος στο υπόγειο επικεντρώνεται στην προηγμένη τεχνολογία AI της LG με το LG ThinQ, που διευκολύνει μια απρόσκοπτη, πλήρως ολοκληρωμένη και πιο εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης.

LG Home InnoFest Europe 2019 3

Άλλες συσκευές επόμενης γενιάς θα βρίσκονται επίσης στον εκθεσιακό χώρο, συμπεριλαμβανομένων των smartphones V50 ThinQ 5G και LG G8 ThinQ, τα οποία παρουσιάστηκαν πρόσφατα στην MWC 2019 στη Βαρκελώνη, της μηχανής παρασκευής μπύρας με κάψουλες LG HomeBrew και της καινοτόμας LG 8K OLED τηλεόρασης.

Η InnoFest Europe 2019 θα πραγματοποιήσει επίσης μια στάση στο 88.000 τετραγωνικών μέτρων Στάδιο Wanda Metropolitano- το ‘σπίτι’ της παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιρικής ομάδας, Atlético Madrid – για να απολαύσουν οι επισκέπτες έναν αγώνα της La Liga που θα διεξαχθεί στο χώρο. Θα είναι μια σημαντική εμπειρία θέασης για τους επισκέπτες, καθώς το στάδιο αναδεικνύει την αριστεία της LG σε καινοτόμες λύσεις ψηφιακής σήμανσης με το 360 LED ribbon board, το πρώτο στην Ισπανία και το μοναδικό στην Ευρώπη. Με περισσότερα από 1.000 LG προϊόντα, από τηλεοράσεις, OLED και LED λύσεις ψηφιακής σήμανσης εγκατεστημένες σε όλο το στάδιο, οι παρευρισκόμενοι θα είναι σε θέση να παρακολουθήσουν με άνεση όλη τη συναρπαστική δράση του αγώνα.

LG Home InnoFest Europe 2019 4

«Το κίνητρο της LG βρίσκεται πάντα στην επιθυμία να βελτιώσει την καθημερινότητα των ανθρώπων και αυτό είναι ξεκάθαρο από τη δέσμευσή της στις λύσεις που επικεντρώνονται στον καταναλωτή και παρουσιάζονται εδώ στη Μαδρίτη», δήλωσε ο Marcin Rosati, CEO της MediaMarkt Retail Group της Πολωνίας, ενώ ταυτόχρονα συμπλήρωσε ότι «η υψηλής ποιότητας οικιακή υπηρεσία παρέχει μια ολοκληρωμένη και άνετη εμπειρία χρήσης, που θα έχει ευρεία απήχηση σε όλη την Ευρώπη».

«Η Ευρώπη είναι μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά όσον αφορά στις οικιακές συσκευές, αλλά πιστεύουμε ότι τα καινοτόμα και κομψά προϊόντα μας, θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών καταναλωτών», ανέφερε ο Brian Na, CEO της LG Europe Region και παράλληλα συμπλήρωσε ότι «το LG Home αναδεικνύει την ηγετική μας θέση στην παροχή υπηρεσιών για τις κατοικίες του μέλλοντος με εξατομικευμένες, απρόσκοπτες λύσεις, καθώς και την αποφασιστικότητά μας ως προς την κατεύθυνση της καινοτομίας για μια καλύτερη ζωή».

LG Home InnoFest Europe 2019 5

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.